Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Lowlander Beer nu op blik verkrijgbaar

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Ook Lowlander Beer nu op blik verkrijgbaar

27 februari 2019 om 10:59

Lowlander bier kun je vanaf nu ook vinden in blik. Voor 2019 heeft de Amsterdamse brouwer een aantal van hun bieren geblikt, want zij zien bier in blik als de toekomst. 

Lowlander bier in blik
Lowlander IPA flesje en glas op tafel met ingredienten
Lowlander IPA met bijzondere bitterballen

Vier Lowlander bieren

In eerste instantie had Lowlander Beer niet verwacht ooit zo enthousiast te zijn over bier in blik. Maar na wat nadenken en research kwamen ze er achter dat er eigenlijk geen enkel nadeel te vinden was om hun speciaalbieren in blik te gaan verkopen. 

Vier Lowlander bieren - de best verkopende IPA en White Ale en de alcoholarme Ginger & Kaffir Lime en Yuzu & Grapefruit-infusies - zijn vanaf nu verkrijgbaar in blikjes.

Voordelen bier in blik

Lowlander Er zijn een heleboel voordelen van blikjes bier ten opzichte van flessen te bedenken: ze zijn licht, ze breken niet en je hebt geen flesopener nodig. Bovendien kan bier in een blik veel sneller afkoelen dan flessenbier.

Lees ook

Daarnaast behoudt blik de smaak van bier beter dan een flesje. Er kan helemaal geen licht en lucht bij het bier in een blikje komen, wat ervoor zorgt dat het bier verser blijft. 

Tot slot is bier in blik ook veel handiger voor brouwerijen. Ze zijn veel gemakkelijker te stapelen, op te slaan en te vervoeren. Hierdoor zijn blikjes bier milieuvriendelijk dan flesjes: je kunt meer blikjes in dezelfde ruimte vervoeren en ze wegen minder, wat resulteert in een aanzienlijk lagere carbon footprint. Daarnaast kunnen blikjes volledig en oneindig worden gerecycled. 

Cookie instellingen