Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Ook Maximus Brouwerij steunt Utrechtse horecasector

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Ook Maximus Brouwerij steunt Utrechtse horecasector

03 mei 2020 om 12:19

Maximus Brouwerij uit Utrecht omarmt het initiatief van brouwerij Van de Streek en De Leckere en gaat eveneens 10% van de inkomsten van haar vandaag geopende webshop in de vorm van bier aan de Utrechtse horeca doneren.

Maximus webshop
Brouwerij Maximus
Maximus Brouwerij logo

Horeca is belangrijk voor Utrecht

Maximus onderstreept het belang van de horeca voor de gezelligheid in Utrecht en vindt het noodzakelijk dat de sector daar waar mogelijk steun krijgt - uit de sector en van de overheid.

Lees ook

Ewald Visser, directeur van Maximus: “Het zijn bijzonder tijden. Ons proeflokaal/café in Leidsche Rijn is uiteraard gesloten, maar we blijven wel actief met de verkoop van bier uit onze brouwerijwinkel. Daarnaast proberen we nieuwe initiatieven uit en sinds vandaag met onze nieuwe webshop. We zijn blij dat we ons bedrijf voorlopig staande kunnen houden, maar leven heel erg mee met de Utrechtse horeca die het heel moeilijk heeft en zal blijven hebben. In navolging van anderen willen wij Utrechtse cafés en restaurants ook dat extra steuntje in de rug geven als ze hun zaken gaan heropenen. Samen staan we sterker! Klanten van onze webshop kunnen bij aankoop aangeven welke horecagelegenheid ze willen steunen. Ook als ze dat vergeten zorgen wij er voor dat 10% van hun aankoop aan de horeca besteed wordt.” 

Neem een kijkje in de webshop van de Maximus Brouwerij en steun de brouwerij én de Utrechtse horeca.