IPA in blik

Opnieuw Nederlandse IPA in blik uitgebracht

Opnieuw is er een IPA in blik uitgebracht door een Nederlandse brouwerij. Na Vuur & Vlam van De Molen en Brand IPA lijkt blikbier steeds meer aan populariteit te winnen.

07 november 2017 om 09:15


Bier in blik 

Lange tijd zat bier uit blik in het zogenaamde verdomhoekje. Het had een slechte naam door de goedkope halve literblikken waar je geregeld zwervers mee in de weer zag. Ook zijn consumenten door ervaringen met metaalachtige smaken van bier uit blik erg sceptisch. Dit is echter verleden tijd, blik is zelfs een beter materiaal om bier te bewaren dan glas. We dagen je uit om eens een IPA uit een flesje en een blikje te drinken! 

IPA's in blik

Brand IPA en De Molen Vuur & VlamBrand bracht begin dit jaar hun Brand IPA uit in blik en ook een IPA van Brouwerij de Molen (Vuur & Vlam) wordt in blik verkocht.

Ken jij andere IPA's die in blik worden verkocht (zoals bijvoorbeeld Punk IPA)? Laat het weten in een reactie! Brouwerij Oersoep uit Nijmegen brengt nu ook een IPA uit in blik.

Oersoep Load

De nieuwe IPA van Brouwerij Oersoep uit Nijmegen heet Load. Ze hebben er voor gekozen om dit bier enkel in blik uit te brengen. Oersoep Load is een IPA met tonen van dennen en heeft een alcoholpercentage van 7,6%.

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Reclame van Amstel Pilsener

Lee Towers helpt Nick & Simon
In deze Amstel commercial zorgt Lee Towers er voor dat Nick & Simon gemakkelijk de kroeg inkomen. Helaas zullen ze de bar en een vaasje Amstel nooit bereiken.

Meer reclames van Amstel Pilsener

Laatste reacties