Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

PINT organiseert bierfestival voor alle leden

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

  • Home
  • Nieuws
  • Pint organiseert bierfestival voor alle leden

PINT organiseert bierfestival voor alle leden

14 maart 2018 om 13:50

Exclusief voor PINT-leden organiseert PINT een groots bierfestival. Ze willen alle leden bedanken voor hun lidmaatschap. Er zullen 7 verschillende brouwerijen aanwezig zijn. Naast hun reguliere bieren wordt er ook speciaal bier voor het PINT festival gebrouwen!

PINT bierfestival 2018

Waarom dit festival?

PINT bierfestival 2018Exclusief voor PINT-leden organiseert PINT een groots bierfestival. Ze willen al hun leden iets extra’s bieden voor hun lidmaatschap en hoe kan dat anders dan op een sfeervolle locatie: Fort Everdingen. Midden in Nederland. Een PINT-only bierfestival waarbij de thuisblijvers achteraf spijt zullen krijgen.

Een tijd geleden heeft een denktank - bestaande uit leden van PINT - het bestuur van PINT van ideeën voorzien. Daar is o.a. het Horeca Keurmerk uit voortgekomen. Een ander idee was een festival exclusief voor PINT-leden.

Wat maakt dit festival zo bijzonder?

Los van de exclusiviteit van het PINT-lidmaatschap en de prachtige locatie: ze hebben 7 brouwers geselecteerd die – naast hun reguliere lekkere bieren - speciaal voor hun een PINT-festivalbier gaan brouwen. Bieren die passen bij de traditie van PINT, bij de tijd van het jaar, het stoere van een fort. En natuurlijk zorgen ze voor passend voedsel, voor heerlijke lokale kazen, voor muziek, workshops enzovoort.

Verder willen ze een aantal speciale bieren op fles verkopen: bieren die je met moeite in de winkel vindt maar die zeker de moeite waard zijn! En als je er dan toch bent, bezichtig ook meteen de nieuwe brouwerij van Duits & Lauret. Danielle Duits en Marco Lauret beheren het terrein waar het festival plaats vindt. Neem een kijkje in het fort met al zijn kamertjes, duisternis en sfeer onder het genot van een biertje.

Wat maakt het nog meer bijzonder?

Een van de 7 brouwers, Ruud van Moorst van De Eem, heeft aangeboden om samen met 3 PINT-leden een recept te bedenken en om dan samen ook het bier te brouwen. De brouwdag zal begin/half april zijn op een doordeweekse dag (waarschijnlijk donderdag of vrijdag). Wil je hier aan meedoen dan kun je dat met de aanmelding voor het festival aangeven.

Als je al lid bent van PINT, meld je dan aan voor het festival (beperkt aantal plaatsen).

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties