Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Café De Beyerd | AB InBev | Drie Hoefijzers Klassiek

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Samenwerking Café De Beyerd en AB InBev verlengd

15 maart 2019 om 09:57

Café Restaurant Brouwerij De Beyerd uit Breda en Bierbrouwerij AB InBev hebben de samenwerking voor het brouwen van Drie Hoefijzers Klassiek met vijf jaar verlengd.

Verlenging samenwerking AB InBev en De Beyerd
De Beyerd brouwerij
Brouwerij de Beyerd logo

Drie Hoefijzers Klassiek

Het bier, dat van origine werd gebrouwen in brouwerij De Drie Hoefijzers in Breda, wordt sinds 2004 onder licentie gebrouwen en verkocht door de Beyerd. Met het verlengen van de samenwerking vieren AB InBev en de Beyerd hun jarenlange verbondenheid en wordt de roemruchte biergeschiedenis van bierstad Breda in ere gehouden.

Origineel recept

Drie Hoefijzers Klassiek glas bier Mikel de Jongh van De Beyerd: “We zijn verheugd met de verlenging van onze samenwerking, waardoor we Drie Hoefijzers Klassiek volgens origineel recept kunnen blijven brouwen. Het is een donkerblond bier van het type Belgium Pale Ale, met een fruitig aroma, een zachte frisse smaak en een licht bittertje. Liefhebbers van Drie Hoefijzers Klassiek zijn er de komende vijf jaar dus ook zeker van dat ze bij ons dit heerlijke bier kunnen blijven drinken."

Lees ook

“We vinden het geweldig dat De Beyerd door het brouwen van Drie Hoefijzers Klassiek het erfgoed van onze voormalige brouwerij in Breda in stand houdt en verlengen daarom graag onze samenwerking", zegt Nicolas Bartholomeeusen, directeur van bierbrouwerij AB InBev in Nederland en eigenaar van het merk Drie Hoefijzers. "Op deze manier kunnen liefhebbers van Drie Hoefijzers ook vandaag de dag nog genieten van dit mooie bier. We zijn trots zo samen de Bredase biergeschiedenis te kunnen koesteren”.