Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Scheldebrouwerij en DrankDozijn lanceren Zwarte Peat bier met whisky

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Scheldebrouwerij en DrankDozijn lanceren Zwarte Peat bier

19 november 2014 om 11:52

Zwarte Peat is een speciaal bier dat in opdracht van DrankDozijn.nl wordt gebrouwen door Scheldebrouwerij. Het bier is exlusief online verkrijgbaar bij DrankDozijn.nl.

zwarte peat
Scheldebrouwerij bieren en logo
Scheldebrouwerij oude logo

Het Sinterklaas feest is al decennia het feest van de saamhorigheid en gezelligheid, een illustere traditie. En na allerlei commotie dreigt Zwarte Piet aan verandering onderhevig.  Maar veranderen doen we wel in stijl en met een waardig afscheid onder het genot van een hartverwarmend december bier. Geniet van Peat!

De Scheldebrouwerij brouwde in opdracht van DrankDozijn.nl een speciaal bier ten eren van het Sinterklaasfeest. Een exclusief bier voor een klassiek feest. Met op de beukenhout gerookte mout en als zwarte peat speciaal ingrediënt en stevig geturfde (Peated in het Engels) Schotse single malt whisky. 

Lees ook

De 'Peated Whiskey' geeft een complexe smaak aan het donkere bier , wat resulteert in eens bier met een uniek karakter, wat daarom precies precies aansluit bij het traditionele Sinterklaasfeest. 

Zwarte Peat is leuk om te krijgen, nog leuker om cadeau te geven. Geniet van Peat, zolang het nog kan.

Waar is Zwarte Peat verkrijgbaar?

Zwarte Peat bier wordt eenmalig gebrouwen en afgevuld in 0.75ltr flessen en verpakt in een leuk jutte zakje.

Zwarte Peat bier is zolang voorraad strekt exclusief verkrijgbaar bij online slijterij DrankDozijn.nl. Zwarte Peat komt slechts in een gelimiteerde oplage beschikbaar. De prijs van een fles Zwarte Peat bier is €5,12 inclusief BTW.

Cookie instellingen