Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Scheldebrouwerij | langdurige samenwerking met PR-bureau

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Scheldebrouwerij gaat langdurige samenwerking aan met PR-bureau

04 augustus 2020 om 11:36

Scheldebrouwerij en MissPublicity brengen de komende tijd samen leven in de brouwerij. De Belgische brouwerij gaan samenwerken voor de Nederlandse en Belgische markt.

scheldebrouwerij bieren compositie
scheldebrouwerij team
scheldebrouwerij bier Ginnegapper

Bier dat nooit verveelt

Bier dat nooit verveelt en nooit teleurstelt. Geen missie maar een vanzelfsprekendheid. Aldus Scheldebrouwerij uit de Vlaamse provincie Antwerpen. Het credo wat nagenoeg overeenkomt met het van origine Rotterdamse PR bureau MissPublicity. Na een succesvolle PR-pilot dit voorjaar, is er nu een strategie voor de lange termijn uitgewerkt. Het merk gaat met behulp van MissPublicity bouwen aan het vergroten van de zichtbaarheid in Nederland en België.

Keuze voor PR-Bureau

Scheldebrouwerij logo Na een pilotfase met Scheldebrouwerij is besloten de expertise en het netwerk van MissPublicity in te schakelen om het assortiment mooie bieren kenbaar te maken bij een breder publiek. Samenwerkingen rond De Ginnegapper (Gin Infused Belgian Blond) en creatief ingestoken events zorgden voor het vertrouwen in een langdurige relatie.

Lees ook

Folko Kleinsma, biersommelier bij de Scheldebrouwerij: "Na ruim een kwart eeuw bevlogen brouwen mogen wij trots zijn op de vruchten van ons werk. Uitgebalanceerde Belgische bieren voor een breed bierminnend publiek. Onze ambities om de achterban te vergroten vragen om meer zichtbaarheid en herkenning. MissPublicity is voor ons de juiste partij om deze missie samen aan te vliegen. Vakkennis en bevlogenheid zijn onze grootste gemene delers."

Clarissa Sarah Slingerland, eigenaresse MissPublicity: "MissPublicity is al sinds haar oprichting in 2003 zeer actief in het vergroten van de naamsbekendheid van wijnen en spirits. Na diverse succesvolle pilots met Scheldebrouwerij hebben we de smaak van bier nu ook te pakken. Met veel plezier en vertrouwen kijken we dan ook uit naar de voorgenomen duurzame samenwerking."

Scheldebrouwerij bieren en awards

Cookie instellingen