Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Singha Beer zet consumenten op ‘pole position’!

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Singha Beer zet consumenten op ‘pole position’!

20 augustus 2013 om 12:04

Singha Beer heeft 3 VIP tickets weggeven voor de Formule 1 op Spa Francorchamps van 23 t/m 25 augustus 2013.

Singha beer wedstrijd
Singha beer
Singha beer

Afgelopen vrijdag heeft Singha Beer de 3 winnaars bekend gemaakt van de VIP tickets voor de Formule 1 op Spa Francorchamps van 23 t/m 25 augustus 2013. In de The Thai Box on the beach, de grootste Thaise Beachclub van Nederland zijn de VIP tickets, voor het Formule 1 weekend in Belgie,  uitgereikt aan 3 winnaars.  De uitreiking werd gedaan door Michael Leussink, Algemeen Directeur van B.E. International Foods, de exclusief distributeur van Singha Beer in de Benelux. Alle winnaars reizen komend weekend naar Spa Francorchamps om de Formule 1 wedstrijd van dichtbij mee te maken.

Singha bier winnaars F1 Spa

Lees ook

Eerder op de dag werd het winnende restaurant Mekhong te Delft bezocht om de prijs te overhandigen aan de eigenaar. Een cheque ter waarde van €2000 aan Singha Beer promotie materiaal. De prijs voor het bedienend personeel is overhandigd aan mevrouw Pichasinee, werkend bij Restaurant Mekhong te Delft.  Een retour vliegticket naar Bangkok Thailand voor twee personen  inclusief verblijf in een exclusief hotel.

Singha beer wedstrijd

Singha Beer koppelt passie voor snelheid aan Thaise Culinaire beleving. Dit sluit aan bij de groeiende populariteit van de Thaise keuken, zowel thuis als in restaurants.  De actie van Singha Beer draagt bij aan het voorzichtige herstel dat in de restaurant sector te zien is. Singha Beer helpt ondernemers creatief te zijn in de benadering van de gasten.

Bij de wedstrijd van Singha Beer participeerde een groot deel van alle Thaise restaurants in Nederland en  Belgie. Naast restaurant bezoekers zijn in deze wedstrijd ook het bedienend personeel en de restaurant eigenaren betrokken.

Cookie instellingen