Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

TAPT Festival dit jaar op tien locaties | Bierfestivals

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

TAPT Festival dit jaar op tien locaties

29 april 2022 om 11:47

TAPT festival stunt dit jaar met een bezoek aan tien verschillende locaties door heel Nederland. Het bierfestival is laagdrempelig en geschikt voor iedereen.

Meisje maakt hartje tijdens Silent Disco op het TAPT Bierfestival
TAPT Festival sfeer in de avond op de dansvloer
Meisje bouwt toren tijdens het TAPT Festival terwijl anderen toekijken

TAPT Festivals

Alle maatregelen zijn vervallen en het festivalseizoen komt eraan. Daar is de organisatie van het TAPT festival zich maar al te goed bewust van. Voor het vijfde jaar op rij doet het bierfestival zijn intrede in ieders agenda. Dit jaar wordt het grootser aangepakt dan ooit en zal TAPT op maar liefst tien locaties verschijnen. Voor heel Nederland betekent dit: lang tafelen met je vrienden en vriendinnen, spelletjes spelen, heerlijk eten, uitbundig dansen en verrast worden door te gekke bieren. Drie mensen op het gras met een biertje tijdens TAPT Festival

In tegenstelling tot andere bierfestivals, is een bezoekje aan het TAPT festival toegankelijk voor zowel bierliefhebbers als non-bierdrinkers. Naast het schenken van unieke bieren van de aanwezige brouwerijen, wordt er ook gedacht aan wijn en andere lekkernijen.

Lees ook

Dit maakt het festival geschikt voor iedereen die houdt van een drankje, een hapje en wellicht een spelletje. “Een frisse versie van het bierfestival, waar niks moet en (bijna) alles mag!” Op het festival wordt podium gegeven aan maar liefst 8 tot 12 brouwerijen, waaronder namen als Brouwerij ’t IJ, Jopen en Gebrouwen door Vrouwen

Bierfestivals met eten en activiteiten

Naast het verzorgen van lekkere drankjes, is er een ruim aanbod aan lekker eten te verkrijgen en kunnen bezoekers zelfs deelnemen aan verschillende activiteiten. Denk hierbij aan een ouderwets potje jeu-de-boules, een niet zo silent disco en natuurlijk een fanatieke beer bingo. Een dag op het festival begint vaak relaxed in het gras en eindigt uiteindelijk op de dansvloer.

TAPT festival zal dit jaar plaatsvinden in de volgende steden: TAPT Leiden (6 & 7 mei), TAPT Amsterdam Oost (14 mei), TAPT Vlissingen (17 & 18 juni), TAPT Leeuwarden (24 & 25 juni), TAPT Utrecht (8, 9 & 10 juli), Den Haag (15 & 16 juli), Haarlem (29 & 30 juli), Breda (12 & 13 augustus), Rotterdam (26 & 27 augustus) en Amsterdam West (16 & 17 september). Voor meer informatie en toegangskaartjes zie https://taptfestival.nl.