Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

TAPT Festival Utrecht 2022 | Bierfestival

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

TAPT Festival Utrecht 2022

Een VerbazingWeekend goed feestje in Utrecht voor iedereen die houdt van gezelligheid. Geniet, speel, relax en dans onder het genot van de lekkerste drankjes en hapjes!

Tapt Festival Utrecht 2022
IF Craft Beer bieren met glas
Brouwerij 't IJ

TAPT Festival Utrecht 2022

TAPT staat bekend als hét festival voor iedereen die houdt van een drankje, een hapje en wellicht een spelletje.

Deze editie van het TAPT Festival in Utrecht wordt gehouden in het Julianapark, dit is een van de oudste stadsparken van Utrecht en ligt in het noord-westen van Utrecht. In het park is er onder andere een dierweide, een wandelpad, podiumheuvel en ook een boerderij te vinden.

Ondanks dat de omgeving van het park bewoond is en aan de doorgaande weg ligt is het een rustgevende en mooie groene plek om te genieten van een speciaalbiertje, let wel op honden en fietsers zijn niet toegestaan in het Julianapark. Het park is verder goed te bereiken en ligt op loopafstand van openbaar vervoer en parkeervoorzieningen.

In tegenstelling tot andere bierfestivals, is enige kennis van speciaal bieren geen vereiste om te genieten. Op het festival wordt podium gegeven aan maar liefst 12 brouwerijen, waaronder namen als Brouwerij ’t IJ, Jopen en Gebrouwen door Vrouwen. 

Activiteiten

Aangezien de meeste TAPT-festivals in de vroege uurtjes al beginnen, wordt er uitermate goed voor de bezoekers gezorgd. Zo is er een ruim aanbod aan lekker eten te verkrijgen en kunnen bezoekers deelnemen aan verschillende activiteiten. Denk hierbij aan een ouderwets potje jeu-de-boules, een niet zo silent disco en natuurlijk een fanatieke beer bingo.

(Openings)tijden

Vrijdag 08 juli van 17:00 tot 23:00 uur
Zaterdag 09 juli van 12:00 tot 23:00 uur
Zondag 10 juli van 13:00 tot 21:00 uur

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen