Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Tasting Pack met Duvel Tripel Hop Edities

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Tasting Pack met Duvel Tripel Hop Edities

16 februari 2016 om 11:02

Duvel introduceert binnenkort een tasting pack met de tot nu toe verschenen Tripel Hop edities.

Alle flesjes hebben zwarte etiketten, met een nummer erop.

Duvel Tripel Hop Tasting Pack
Duvel Moortgat brouwerij logo

Dit meldde het blog Belgian Beer Geek op Facebook. Het zwarte tasting pack bevat zes Duvel Tripel Hop-edities. Welk flesje welke editie bevat is nog niet bekend, de labels zijn zwart en vertellen niet om welk jaartal het gaat. Het Tasting Pack zal in april 2016 gelanceerd worden.

Raden van de Duvel Tripel Hop editie

Tasting leaflet en potlood in Duvel Tripel Hop Tasting pack Het is aan de koper te raden welke editie in wel flesje zit. Het pakket bevat daartoe een zwart potlood voor het maken van proefnotities en een tasting leaflet.

Lees ook

Door het goed proeven en goed invullen van dat formulier kun je vervolgens opmaken welke extra hopsoort gebruikt is en dus om welke editie het gaat. De verschillende hopsoorten die je kunt proeven zijn: Amarillo (2007-2010), Citra (2012) Sorachi Ace (2013), Mosaic (2014), Equinox (2015) en HBC-291 (2016).

Op naar Tripel Hop 2017

De favoriete Tripel Hop kun je vervolgens doorgeven op de website www.duveltripelhop.be. Deze is op het moment van publicatie nog niet actief. Het is niet helemaal duidelijk wat Duvel gaat doen met de uitslag, al suggereert de tekst bij de afbeelding wel dat het om een heruitgave van de winnaar gaat, als Tripel Hop-editie 2017. 

Duvel Tripel Hop Tasting Pack met 6 edities van Duvel Tripel Hop

Cookie instellingen