Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Duvel Tripel Hop

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Duvel Tripel Hop

Duvel Tripel Hop bier is bier van brouwerij Duvel Moortgat. Naast de twee standaard hopsoorten wordt elk jaar een alternatieve hop gekozen.

Duvel Tripel Hop
Duvel Tripel Hop

Achtergrond Informatie

Duvel Tripel Hop bieren worden gebrouwen door Duvel Moortgat Brouwerij in Breendonk. Er is op dit moment 1 biermerk van Duvel Tripel Hop bekend. Bekijk het bier in het onderstaande overzicht.

Voor Duvel Tripel Hop selecteren de brouwers elk jaar een derde veelbelovende hopsoort. Zo blijft het uiteindelijke smaakprofiel verrassend boeiend voor elke echte bierliefhebber.

Voor Duvel Tripel Hop worden er 3 kwalitatieve hopsoorten geselecteerd, waaronder uiteraard de Saaz Saaz en Styrian Golding die voor de klassieke Duvel gebruikt worden.

Er wordt elk jaar een andere hopsoort toegevoegd, waardoor Duvel Tripel Hop elk jaar anders smaakt.

Lees meer over Duvel Tripel Hop van de afgelopen jaren:

- Duvel Tripel Hop 2013

- Duvel Tripel Hop 2014

- Duvel Tripel Hop 2015

Duvel Tripel Hop 2016

Alle Duvel Tripel Hop merken

 • Duvel Tripel Hop Citra - Blond - 9,5%

  Duvel Tripel Hop Citra werd als beste verkozen uit een Blind Tasting Pack met alle Duvel Tripel Hop variëteiten. Hiermee blijft de Citra de permanente Duvel Tripel Hop.

Bekijk alle biermerken.

Nieuws over Duvel Tripel Hop

 • Duvel Art glas ontworpen door Morrison Schiffmacher

  Duvel heeft een nieuw bierglas, ontworpen door tattoo artiest Morrison Schiffmacher. Het glas is in gelimiteerde oplage verkrijgbaar in een Duvel pack.

  21 aug 2020 bij Nieuws

 • Duvel krijgt nieuwe look

  De vertrouwde Duvelflesjes krijgen een nieuwe look. Vanaf september drinken alle Duvel-lovers wereldwijd hun blond Belgisch speciaalbier uit de herkenbare fles met een vernieuwd en opgefrist etiket.

  11 aug 2020 bij Nieuws

 • Duvel Tripel Hop Cashmere vast in het assortiment opgenomen

  Brouwerij Duvel Moortgat brengt een tweede variant van hun Tripel Hop bier blijvend op de markt. Duvel Tripel Hop Cashmere wordt vast in het assortiment opgenomen.

  26 feb 2020 bij Nieuws

 • Gelimiteerde Duvel Tripel Hop gelanceerd: Cashmere

  Duvel brouwt uitzonderlijk nieuwe Tripel Hop met de exclusieve hopsoort Cashmere. Naast permanente Duvel Tripel Hop Citra nu ook gelimiteerd Duvel Tripel Hop Cashmere op de markt.

  11 mrt 2019 bij Nieuws

 • Meest mannelijke voorjaarsbier verkozen

  Tijdens een voorjaarsbier-proeverij hebben verschillende bloggers een ruime variatie aan voorjaarsbieren geproefd en beoordeeld. De winnaar bij deze verkiezing werd König Ludwig Weissbier van Warsteiner.

  17 apr 2017 bij Nieuws

 • Permanente Duvel Tripel Hop gekozen

  De Tripel Hop van Duvel met de Citra als extra hopsoort komt permanent op de markt. Dat hebben de Duvelfans bij stemming beslist.

  27 jun 2016 bij Nieuws

 • Tasting Pack met Duvel Tripel Hop Edities

  Duvel introduceert binnenkort een tasting pack met de tot nu toe verschenen Tripel Hop edities. Alle flesjes hebben zwarte etiketten, met een nummer erop.

  16 feb 2016 bij Nieuws

 • Duvel Tripel hop met experimentele hop

  Elk jaar wordt er een andere derde hopsoort toegevoegd om Duvel Tripel Hop te brouwen. Dit jaar kozen de brouwers HBC 291. Een hopsoort die zo nieuw is, dat er nog geen officiële naam voor is.

  28 jan 2016 bij Nieuws

 • Duvel Tripel Hop 2014 is een feit

  Op 3 maart is de nieuwe Duvel Tripel Hop 2014 gelanceerd. De Facebook pagina van Duvel begon al weken geleden over de release datum van het bier. Nu is hij er eindelijk!

  5 mrt 2014 bij Nieuws

 • Zie alle Duvel Tripel Hop nieuwsberichten.