Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

TivoliVredenburg schenkt Bud als eerste Nederlandse concertzaal

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

TivoliVredenburg schenkt Bud als eerste Nederlandse concertzaal

19 september 2019 om 09:16

TivoliVredenburg is de eerste Nederlandse concertzaal waar Bud uit de taps zal stromen. Vanaf aanstaande vrijdag is zal het grootste biermerk ter wereld worden aangesloten op de taps in Utrecht. 

Bud taps bij TivoliVredenburg
bud logo The King of Beers
Bud King of Beers

Vanaf 20 september

Vanaf vrijdag 20 september stroomt Bud, het grootste biermerk ter wereld, van de tap in TivoliVredenburg. Die avond kunnen bezoekers van o.a. Jungle By Night, Justin Jesso of Footprints By Night dit nieuwe bier verkrijgen. Budweiser is onlangs geïntroduceerd in Nederland onder de naam Bud. TivoliVredenburg is de eerste Nederlandse concertzaal waar Bud verkrijgbaar is.

Eerste concertzaal met Bud

Suzanne van Dommelen, zakelijk directeur TivoliVredenburg: ‘Bierbrouwerij AB InBev is al jarenlang onze partner en we zijn dan ook trots op deze primeur om als eerste Nederlandse concertzaal met Bud samen te werken. Bud wil als internationaal merk in Nederland talent een podium bieden en staat voor duurzaamheid en inclusiviteit. Merkwaarden die perfect bij TivoliVredenburg passen. Met de introductie van Bud bieden we niet alleen een verfrissend nieuw bier op tap aan, maar geven we deze waarden een geweldige impuls.’

TivoliVredenburg door MichielTon

Lees ook

Video-canvas

Een voorbeeld van waar de samenwerking toe gaat leiden is een nieuw kunstproject: Canvas. Vanaf dit najaar veranderen de boven Park 6 zwevende witte wanden in een groot videokunstwerk van 150m2. Talentvolle beeldmakers gebruiken deze muren van zaal Pandora om hun videokunst tot leven te laten komen en bezoekers worden zo steeds verrast door nieuwe beelden. Daarnaast gaan TivoliVredenburg en Bud een langdurige samenwerking aan in een talentontwikkelingsprogramma waarmee de partners beginnende artiesten in diverse genres zoals klassiek, pop, jazz en dj’s worden begeleid op muzikaal en professioneel vlak.

Duurzaamheid

De samenwerking heeft een focus op duurzaamheid. Pieter Ànciaux, horecadirecteur AB InBev: ‘Voor zowel TivoliVredenburg als Bud is duurzaamheid een topprioriteit. Daarom gaan we daar samen vol op inzetten. Bud wordt vanaf 2020 met 100% hernieuwbare elektriciteit gebrouwen. We zijn samen plannen aan het maken om de concertzaal van dezelfde elektriciteit te voorzien.

Cookie instellingen