Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Tweede brouwerij van Naeckte Brouwers geopend | ANNA

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Tweede brouwerij van Naeckte Brouwers geopend

05 oktober 2018 om 10:12

De Naeckte Brouwers openden woensdag officieel hun tweede brouwerij en proeflokaal ANNA. In een sfeervolle kerk kun je genieten van lekker speciaalbier.

ANNA Amstelveen Naeckte Brouwers
Naeckte Brouwers bier tappen
Naeckte brouwers bieren

Tweede brouwerij

De Naeckte Brouwers openden woensdag officieel de tweede brouwerij en proeflokaal ANNA. Bezoek deze ontmoetingsplek in de Sint-Annakerk voor bieren van de Naeckte Brouwers of ander lokaal lekkers.

Gistingstanks bij ANNA Amstelveen

Bij binnenkomst maakt het fraai verlichte kerkgebouw veel indruk. De bar, ook wel het drankorgel genoemd, bevat maar liefst 21 taps. Genoeg te kiezen dus! Helemaal achterin de kerk maken acht conische gistingstanks de nieuwe functie van de kerk nog duidelijker.  

Lees ook

Officiële opening

ANNA Naeckte BrouwersDe Naeckte Brouwers brouwerij is opgericht in 2011, in eerste instantie brouwden ze als huurbrouwer. Hun eerste brouwerij openden zij in 2013 en precies vijf jaar na die opening werd de tweede brouwerij én proeflokaal (ANNA) feestelijk geopend. Tijdens de opening zat de sfeer er goed in.

ANNA biedt, naast het proeflokaal waar men alle bieren van de Naeckte Brouwers kan drinken, ook een aantrekkelijke programmering met verschillende evenementen op het gebied van film, theater, muziek en kunst.

Benieuwd naar de komende evenementen bij ANNA? Breng een bezoekje of ga naar de website van ANNA.