Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

ANNA | Amstelveen | Bierbrouwerij De Naeckte Brouwers

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

ANNA, De Naeckte Brouwers

ANNA, De Naeckte Brouwers is een bierbrouwerij uit Amstelveen (Nederland) die is opgericht in 2018. Deze brouwerij heeft 7 bieren in het assortiment.

Naeckte Brouwers bier tappen
ANNA Amstelveen van de Naeckte Brouwers

Gegevens brouwerij

Voorzieningen brouwerij

 • Ketels te huur

 • Proeflokaal

 • Restaurant

 • Rondleiding

 • Winkel

Biermerken van ANNA, De Naeckte Brouwers

ANNA, De Naeckte Brouwers heeft 7 bieren in het assortiment. Ontbreekt er een bier van deze brouwerij?

Voeg nu een bier toe van ANNA, De Naeckte Brouwers!
 • Naeckte non - Dubbel - 7,8%

  Naeckte non heeft een aroma van chocolademout, donkere mout, noten, karamel en is licht hoppig. De smaak is matig zoet, licht bitter met een gematigde droge afdronk met tinten van donkere mout, karamel, gebrande suiker, noten en licht geroosterde mout.

 • Feeks - Blond - 6%

  Dit blonde bier heeft kruidige en bloemige aroma's met een zachte afdronk.

 • Naeckte TIEN - Stout - 10%

  TIEN is een rijk en zwaar bier met chocoladetonen en meer donkere smaken die voortkomen uit de geroosterde mout die is gebruikt om het bier te brouwen. Deze Russian Imperial Stout bevat 10% alcohol.

 • Elegast - Quadrupel - 10%

  Met vol granige neus en bitterzoete graan- en caramelsmaak, gecombineerd met een aangename alcoholwarmte.

 • Dille en Kamille Witte - Wit - 5,5%

  Dille en Kamille Witte is een witbier met een frisse, zachte smaak. Tijdens het brouwproces is er kamille toegevoegd, wat het biertje een subtiele maar bijzondere toets geeft.

 • Naeckte Bok - Bock - 7,5%

  Deze herfstbok heeft een rijke smaak van karamel met in de verte proef je fijne tonen van herfstkruiden en zoetige rozijnen. De brouwers hebben ook nog een hele fijne romige schuimkraag in dit bier gestopt die lang blijft staan. De afdronk van dit bier is lekker lang en vol.

 • Leprechaun Imperial Stout - Stout - 8%

  Zwart bier met volle granigheid, chocolade, koffie, caramel, een zachte bitterheid van zwarte mouten en hop met in de verte lichte tonen van kers, rozijnen en citrus gecombineerd met valgen van een rokerig houtvuur. 

  Achtergrond informatie

  ANNA is van en voor Amstelveen. Daarom hebben ze van alles op de tap en op de kaart wat in deze 'suburb' wordt geproduceerd. 

  Inpandige brouwerij

  Vanaf oktober 2018 is er een inpandige brouwerij van de Naeckte Brouwers te vinden. De brouwerij is de tweede vestiging van De Naeckte Brouwers en geeft een extra dimensie aan de bieren van de Amstelveense brouwers die al in het proeflokaal te bestellen waren.

  Proef

  Kom langs in het ANNA proeflokaal om kennis te maken met de bieren van de Naeckte Brouwers en ander (lokaal) lekkers.

  In het proeflokaal ANNA Amstelveen staat het Drankorgel met maar liefst 21 taps. Alle actuele bieren van de Naeckte Brouwers kun je vers proeven. Er zijn altijd zo'n zeven wisseltaps met bieren van bevriende brouwerijen. 'Urban Colors' is een serie bieren met experimentele smaken. De Naeckte Brouwers werken ook samen met andere brouwerijen, zoals Wispe en Kek!

  Aan de bar kun je ook proefpakketten kopen.

  Lees ook

  Of kom langs, gewoon voor een heel erg goeie koffie van lokaal gebrande bonen! 

  Zie

  Zij geven ruimte aan kunst. Stel je een pop-up galerie voor, met exposities van het mooiste werk. Variërend van fotografie en video tot performance of schilderkunst.

  Lach

  Ze bieden een podium aan theatertalent, van serieus toneel tot cabaret en stand-up comedy.

  Hoor

  Hier wordt een intiem muziekpodium voor singer-songwriters gepresenteerd. Natuurlijk ook voor muzikaal talent, bands en DJ's.

  Ontmoet

  Het is zeker een plek om te ontmoeten en te ontspannen, te vergaderen, een concert bij te wonen, iets met je maten te doen, een feest te vieren of een biertje te proeven...

  ANNA, De Naeckte Brouwers in het nieuws