Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Uniek bier voor Landgoed Rhederoord | Bronckhorster

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Uniek bier voor Landgoed Rhederoord

07 december 2018 om 14:59

Landgoed Rhederoord beschikt over een eigen aQaaQa waterbron, dit is een van de 14 waterbronnen in Nederland. Met dit water heeft Bronckhorster Brewing Company een speciaal bier gebrouwen.

Water van Landgoed Rhederoord in de brouwketel
Bronckhorster Brewing Company
Bronckhorster header

Exclusief Landgoed Rhederoord bier

De harten van bierliefhebbers gaan ongetwijfeld sneller kloppen. Bronckhorster Brewing Company is gestart met het brouwen van een exclusief bier voor Landgoed Rhederoord. Het unieke aan dit blond bier is dat het water dat gebruikt wordt in het brouwproces afkomstig is uit de waterbron op Landgoed Rhederoord.

De smaak van Rhederoord - een helder verhaal

Water bij Landgoed Rhederoord Landgoed Rhederoord beschikt over een eigen aQaaQa waterbron, dit is een van de 14 waterbronnen in Nederland. Hieruit wordt prachtig helder en zuiver water gewonnen en op het landgoed gebotteld.

Lees ook

Het water is verrijkt met mineralen uit de aardlagen waar het in 4000 jaar doorheen sijpelde, tot een diepte van 159 meter. Om die reden wordt dit Erkende Veluws Streekproduct ‘WATER159’ genoemd.

‘Het geheim’ speciaalbier

Gisteren is de Bronckhorster Brewing Company gestart met brouwproces van ‘Het Geheim’. Dit blond bier is vriendelijk en zacht met een licht zoete smaak en de frisheid van citrus. De smaak is extra bijzonder door de toevoeging van hoge kwaliteit vanille uit Madagaskar. Binnenkort is ‘Het geheim’ verkrijgbaar bij Landgoed Rhederoord en Restaurant Koetshuis Rhederoord.

Cookie instellingen