Water van Landgoed Rhederoord in de brouwketel

Uniek bier voor Landgoed Rhederoord

Landgoed Rhederoord beschikt over een eigen aQaaQa waterbron, dit is een van de 14 waterbronnen in Nederland. Met dit water heeft Bronckhorster Brewing Company een speciaal bier gebrouwen.

07 december 2018 om 14:59


Exclusief Landgoed Rhederoord bier

De harten van bierliefhebbers gaan ongetwijfeld sneller kloppen. Bronckhorster Brewing Company is gestart met het brouwen van een exclusief bier voor Landgoed Rhederoord. Het unieke aan dit blond bier is dat het water dat gebruikt wordt in het brouwproces afkomstig is uit de waterbron op Landgoed Rhederoord.

De smaak van Rhederoord - een helder verhaal

Water bij Landgoed RhederoordLandgoed Rhederoord beschikt over een eigen aQaaQa waterbron, dit is een van de 14 waterbronnen in Nederland. Hieruit wordt prachtig helder en zuiver water gewonnen en op het landgoed gebotteld.

Het water is verrijkt met mineralen uit de aardlagen waar het in 4000 jaar doorheen sijpelde, tot een diepte van 159 meter. Om die reden wordt dit Erkende Veluws Streekproduct ‘WATER159’ genoemd.

‘Het geheim’ speciaalbier

Gisteren is de Bronckhorster Brewing Company gestart met brouwproces van ‘Het Geheim’. Dit blond bier is vriendelijk en zacht met een licht zoete smaak en de frisheid van citrus. De smaak is extra bijzonder door de toevoeging van hoge kwaliteit vanille uit Madagaskar. Binnenkort is ‘Het geheim’ verkrijgbaar bij Landgoed Rhederoord en Restaurant Koetshuis Rhederoord.

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Reclame van Carlton Draught

Best Ad Ever
Een creatieve reclame van het biermerk Carlton Draught. Mannen met verschillende kleuren kleding lopen door elkaar waardoor er mooie beelden ontstaan. Zo komt er een glas bier, maar daarna een gezicht die bier drinkt. Een erg bijzondere reclame dus.

Meer reclames van Carlton Draught

Laatste reacties