Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

vandeStreek bier en Man Man Man, de Podcast brengen bier uit

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

vandeStreek bier en Man Man Man, de Podcast brengen bier uit

28 november 2019 om 12:11

vandeStreek bier en Man Man Man, de Podcast slaan de handen ineen en brengen de Man Man Mango uit. Het speciaalbier is geproefd in het vandeStreek proeflokaal en de mannen zijn enthousiast. 

Man Man Mango speciaalbier van vandeStreek
Speciaalbier door Man man man en vandestreek
vandeStreek bier

Mannen willen bier brouwen

vandeStreek bier en Man Man Man, de Podcast slaan de handen ineen en brengen de Man Man Mango uit. In de prijswinnende podcast zoeken de vrienden Bas Louissen, Chris Bergström en Domien Verschuuren uit wat mannelijkheid is en of zij zelf een beetje mannelijk zijn. Man Man Mango flesje Na het horen van de podcast, dacht de Utrechtse brouwer ze wel te kunnen helpen met het vinden van die mannelijkheid. Dus belde vandeStreek op met de vraag “willen jullie eens een bier met ons brouwen?”.

“Bas, Chris en Domien wilden de luisteraars van de podcast betrekken bij het maken van het bier. Dus hebben wij gezegd; laat hen maar bepalen welk ingrediënt niet mag ontbreken in het bier, naast water, hop mout en gist natuurlijk”, vertelt brouwer Ronald van de Streek. Na honderden reacties, van lavendel tot vockingworst en van spaghetti tot pindakaas, kwam mango als winnaar uit de bus.

Lees ook

Man Man Mango speciaalbier

De makers van de podcast hebben het bier inmiddels geproefd en zijn enthousiast. Domien dronk het eerste glas Man Man Mango in het Proeflokaal van vandeStreek en vindt “het oprecht een van de lekkerste bieren die ik ooit heb gedronken”. Zelfs Bas, die niet van mango houdt, vindt het bier “echt heel lekker. En het past ook goed bij sushi!”.  

Man Man Mango is een klassiek blond bier naar Belgische stijl met een eigenwijze mangotwist. Al bij het opentrekken van het eerste flesje komt het aroma van mango je tegemoet. Een fris en dorstlessend bier van 6,6%. Laat je niet misleiden door de naam; het bier is net als de podcast leuk voor mannen én vrouwen.

Man Man Mango is in gelimiteerde oplage gebrouwen en exclusief verkrijgbaar via Beerwulf.com/ManManMango.

Cookie instellingen