Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

VandeStreek Hazy Weekend | Mitra bier van de maand

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

VandeStreek Hazy Weekend: Mitra bier van de maand

09 juni 2020 om 11:04

In juni 2020 is VandeStreek Hazy Weekend gekozen als bier van de maand bij Mitra. Dit speciaalbier is daarmee kandidaat voor de titel Mitra bier van het jaar!

Hazy Weekend Bier van de maand juni
VandeStreek Hazy Weekend logo
VandeStreek Hazy Weekend logo

Bier van het jaar

Mitra gaat opnieuw op zoek naar het bier van het jaar. Dit doen ze door elke maand een speciaalbier te benoemen tot bier van de maand. Mitra Drankenspeciaalzaken organiseert deze verkiezing in samenwerking met Biermagazine

VandeStreek Hazy Weekend

VandeStreekbier blik In juni 2020 is Hazy Weekend gekozen als bier van de maand bij Mitra. Het bier van de maand is verkrijgbaar bij alle Mitra drankenspeciaalzaken en online in de webshop.

VandeStreek Hazy Weekend is een New England IPA met een alcoholpercentage van 6,6%. Dit zeer fruitige bier is gebrouwen met 50% Amarillo en de andere 50% is elke week weer anders. Met een heerlijk dry-hop aroma is dit bier intens lekker. 

Lees ook

Hazy Weekend word alleen gebrouwen op maandag, als de brouwers nog een beetje hazy zijn van het weekend. Om de week goed te beginnen, pakken ze de beste en meest verse hoppen die ze op dat moment hebben.

Genomineerde bieren voor bier van het jaar

Grutte Pier was in 2018 de eerste brouwerij die de titel 'Mitra bier van het jaar' in de wacht sleepte met Elixer. Het bier van het jaar 2019 werd Joey Greenhorn van Kompaan uit Den Haag. In 2020 jaar zijn de volgende bieren verkozen als bier van de maand en zij maken dus kans om de opvolger van Joey Greenhorn en Elixer te worden. 

- Januari: DAVO Migaloo
- Februari: Grutte Pier Rodulf de Viking
- Maart: G de Goudale Grand Cru
- April:  D'Olle Grieze Cluyn
- Mei: BrewDog Hazy Jane
- Juni: VandeStreek Hazy Weekend

Zou je ook graag mee willen beslissen over wat het bier van het jaar gaat worden? Geef dan nu je mening over dit speciaalbier. Bekijk alle bieraanbiedingen bij Mitra.

Cookie instellingen