Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Vogelbingo vanuit het nieuwe Bird Brewery proeflokaal

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Vogelbingo vanuit het nieuwe Bird Brewery proeflokaal

10 april 2020 om 11:40

Het proeflokaal House of Bird nadert de opleveringsdatum, maar een grote opening zit er voorlopig niet in. Toch is er al wel een leuk bierevenement gepland: Vogelbingo.

Bird Proeflokaal
Bird Vogelbingo
Bird Brewery Ralph en Rik

Kijkje in nieuwe proeflokaal

Het nieuwe proeflokaal van Bird Brewery is bijna klaar, maar door het Coronavirus zit een grootse opening er voolopig niet in. De brouwers willen je wel alvast een inkijk geven tijdens een heuse Vogelbingo. Meespelen? Bestel een Bird’s Bingo Bierpakket via hun webshop, ontvang een speciale bingokaart en speel op op 25 april om 20.30 mee via een livestream. Misschien win je zelfs wel een leuke prijs!

Ik heb echt zin in de Vogelbingo, dat gaat echt leuk worden. We proeven ondertussen wat bieren, geven wat prijzen weg en doen een rondleiding door ons nieuwe proeflokaal”, vertelt mede-oprichter Ralph van Bemmel. “Klinkt als een prima avond, toch?”

Speciaal Bird’s Bingo Bierpakket

Bird VogelbingoOm mee te doen kan je het Bird’s Bingo Bierpakket bestellen. Bij iedere 12 flessen ontvang je een bingokaart. Alle deelnemers krijgen de link voor de livestream doorgestuurd, zodat ze op 25 april om 20.30 mee kunnen spelen. Met prijzen als een diner voor twee, een speciaal bierpakket en merchandise is er ook nog iets om voor te spelen. Al is de gezelligheid natuurlijk het belangrijkst.

Lees ook

Positieve reacties 

Door de gesloten horeca hebben brouwerijen het lastig. “Wij krijgen gelukkig veel hele positieve reacties en veel meer bestellingen in de webshop. Dat helpt ons enorm tijdens deze moeilijke periode”, vertelt mede-oprichter Rik van den Berg. “Op die manier kunnen wij ook de aankomende jaren mooie bieren blijven brouwen.”

Bird Brewery maakt de afgelopen jaren impact met hun prijswinnende bieren en door hun omgang met de natuur. De brouwerij plantte dankzij samenwerkingen ruim 60.000 bomen en doneerde 1,2 miljoen liter drinkwater. In mei openen ze, indien mogelijk, hun nieuwe restaurant en proeflokaal in het Diemerbos.