Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Voordelig bier proeven in brouwerij de Prael

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Voordelig bier proeven in brouwerij de Prael

29 november 2012 om 11:38

Altijd al eens een echte brouwerij willen bezoeken? Met deze Groupon actie kan dat! Je brengt een bezoek aan de ambachtelijk brouwerij de Prael. Op de Wallen, in hartje Amsterdam.

Brouwerij de Prael Amsterdam
Lentebok Brouwerij de Prael
Doe Maar

De actie bestaat uit een rondleiding van een uur door de brouwerij, gevolgd door een bockbier proeverij in het proeflokaal van de brouwerij.

Het bezoek

Je wordt rondgeleid door de eeuwenoude Brouwerij De Prael, Als bezoeker krijg je een goede indruk van hoe het brouwproces verloopt. Na afloop van deze rondleiding vindt er in het proeflokaal met uitzicht op de brouwerij een bockbier proeverij plaats. Er zijn drie verschillende bockbieren te proeven, geserveerd met luxe seizoenshapjes die uiteraard uitstekend samengaan met de bieren.

Lees ook

Brouwerij de Prael

Brouwerij de Prael is een bierbrouwerij aan de Oudezijds Voorburgwal in Amsterdam. De Prael brouwt hier sinds de 14e eeuw allerlei verschillende bieren volgens eeuwenoude tradities. De bieren worden gebrouwen van biologisch geteelde mouten. In de brouwerij werken mensen met een psychiatrische achtergrond, hiermee vervult De Prael ook een maatschappelijke taak.

Wat kost het?

De rondleiding duurt één uur. De start is in de winkel en eindigt in het proeflokaal.
De deelname kosten zijn als volgt:

  • € 22 voor een rondleiding en proeverij voor 2 personen (waarde € 45)
  • € 43 voor een rondleiding en proeverij voor 4 personen (waarde € 90)
  • € 64 voor een rondleiding en proeverij voor 6 personen (waarde € 135)
  • € 104 voor een rondleiding en proeverij voor 10 personen (waarde € 225)

Bestel je Groupon snel want deze actie loopt nog tot en met vrijdag 30 november en is beperkt beschikbaar. De rondleiding en proeverij is te plannen tot mei 2013.