Grand Prestige Vatgerijpt

Voorverkoop Grand Prestige Vatgerijpt

De vatgerijpte Grand Prestige bieren van Hertog Jan zijn binnenkort te koop. Van enkele varianten zijn er nu al flessen in de voorverkoop beschikbaar en online te bestellen. 

06 december 2016 om 14:19


De bekroonde Grand Prestige heeft negen maanden gerijpt in cognac-, bourbon- en portvaten.

Grand Prestige Vatgerijpt

Grand Prestige is een bier dat zich goed leent voor rijpen. De smaak wordt rijker met de jaren en krijgt het karakter van een portwijn. Nu wordt het bier ook in vaten gerijpt en ontwikkelt de smaak zich op basis van houtaroma's.

Fijnproevers in Nederland krijgen in februari 2017 voor het eerst de kans om de variaties in rijpingssmaken van de verschillende vaten naast elkaar te proeven. In de brouwerij in Arcen bewaren we de Grand Prestige op drie verschillende vaten, waar eerder cognac, port of bourbon in heeft gezeten. En dat is nog niet alles. Onze Grand Prestige ligt ook nog buiten onze brouwerij op vat te rijpen: bij onze vrienden van Goose Island in Chicago. 

Hertog Jan Vatgerijpt voorverkoop gestart

Vatgerijpte bieren bemachtigen

Speciaal voor de echte liefhebbers is er tijdens de Grand Prestige dag een exclusieve voorverkoop van Grand Prestige Vatgerijpt gestart. Van enkele varianten zijn er nog flessen in de voorverkoop beschikbaar en online te bestellen. Na deze voorverkoop is Grand Prestige Vatgerijpt in het begin van 2017 beschikbaar voor heel Nederland.

Bezoek de Vatgerijpt winkel van Hertog Jan om jouw fles Hertog Jan Grand Prestige Vatgerijpt te reserveren. 

1 reactie

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Johan (gast) op 17-05-2017 om 17:43:00

Laat interbrew de brouwerij overnemen en je bent gelijk je identiteit kwijt. Internet site vol reclame en niet toegankelijk!

Reclame van Heineken

The Sub
The Sub de nieuwe thuistap van Heineken: Thuistap Next Level

Meer reclames van Heineken

Laatste reacties