Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Crowdfunding Walhalla is gelukt!

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Walhalla crowdfunding gelukt

24 november 2017 om 14:50

Het is Walhalla Craft Beer gelukt om €100.000 te crowdfunden voor het openen van een nieuwe brouwerij en tapcafé. Dat willen zij gaan realiseren in Amsterdam-Noord.

Walhalla crowdfunding header

Walhalla bier

Walhalla Craft Beer blijft maar groeien en ze zijn nu nog groter geworden. De brouwerij startte een tijdje geleden een crowdfunding om een nieuwe brouwerij en een tapcafé te openen in een nieuwbouwlocatie in Amsterdam-Noord.

Het bedrag

Het bedrag waar ze naar op zoek waren was 100.000 euro en dit hebben ze bereikt middels Crowdfunding. 55 mensen hebben een groot bedrag gedoneerd waardoor deze groep een speciale titel krijgt. Deze groep mensen wordt nu ''The Walhalla Club of Heroes '' genoemd door de brouwerij en zullen dus voor altijd in het hart zitten van de brouwers.

Het doel

Het opgehaalde geldbedrag gaat gebruikt worden voor het kopen van een ruimte in Amsterdam-Noord waar ze nu nog meer kunnen brouwen en ze een eigen tapcafé kunnen oprichten. Hier zal ook een brouwerij aan vast zitten, zodat het bier altijd goed vers is.  Walhalla café concept

Er komt ook een koelruimte en een rijpruimte zodat het bier altijd op de juiste temperatuur is en sommige bieren de perfecte conditie hebben om te rijpen.

Lees ook

De brouwerij

Omdat de brouwerij eerst nooit eigen brouwketels had kon het brouwproces niet van A tot Z gereguleerd en gecontroleerd worden. Ookal werd het bier gebrouwen bij bevriende en hoog gewaardeerde brouwerijen, is het toch altijd beter om zelf te brouwen en het dus ook zelf te controleren.

Walhalla brouwerij concept