Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Warsteiner & Tomra introduceren unieke statiegeldbon

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Warsteiner & Tomra introduceren unieke statiegeldbon

30 september 2014 om 11:10

Warsteiner heeft in samenwerking met Tomra Systems een innovatieve tool ontwikkeld waar aan het inleveren van  leeg krat een nieuwe dimensie wordt toegevoegd.

krat warsteiner statiegeld automaat
Warsteiner logo
Warsteiner

Onbewust is iedereen wel bekend met Tomra apparatuur: dagelijks leveren tienduizenden klanten van supermarkten hun lege flessen en kratten in bij een Tomra emballage automaat.

Bij inlevering van een leeg bierkrat naar keuze, ontvangt de consument nu naast het statiegeldbedrag een procentuele korting op een krat Warsteiner Premium Pils.

Lees ook

Dit alles wordt gecommuniceerd op de statiegeldbon en door gebruik te maken van de scanbare code wordt extra handling bij de kassa vermeden.

Kortingsbon Warsteiner krat

Na een zeer succesvolle testperiode van 10 weken bij 5 verschillende supermarkten heeft Coop Supermarkten de primeur van dit unieke en onderscheidende mechanisme. 

Klanten van Coop Supermarkten ontvangen bij het inleveren van lege kratten bier wel een heel bijzondere statiegeldbon. Eén waarop 10% korting wordt gegeven op een krat Warsteiner Premium Pils van 24 flesjes. De actie loopt in eerste instantie tot 5 oktober.

Cookie instellingen