Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Nieuwe Bling Bling van Maximus | Coffee Vanilla Blonde

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Wat extra winterwarmte met nieuwe Bling Bling van Maximus

02 december 2022 om 12:47

Maximus Brouwerij uit Utrecht heeft een volgend Bling Bling bier op de markt gebracht. Na de Barley Wine is het dit keer een hartverwarmende Coffee Vanilla Blonde voor de wintermaanden.

Maximus Bling Bling Blonde Coffee Vanilla Blonde blikjes
Maximus Brouwerij logo
Bling Bling Blonde blikje van 33cl

Golden Ale voor de winter

Maximus Bling Bling Blonde blikje met koffiebonen ervoor Met de kou in aantocht helpt Bling Bling Coffee Vanilla Blonde (8%) van brouwerij Maximus uit Utrecht je om er deze winter toch warmpjes bij te zitten. Het rijke bier is een ‘golden ale’ op biscuitachtige moutbasis met fruitige tonen van aardbei en ananas.

Lees ook

De toegevoegde Ethiopische Nensebo koffiebonen, geselecteerd in samenwerking met Keen Coffee (Utrecht), en de Madagaskar vanillepeulen geven een zoetige verdieping van noten zoals hazelnoot en amandel.

Een hartverwarmend winterbier voor de koude dagen uit de Circus Maximus serie van de Utrechtse brouwerij.

Derde Bling Bling bier

De Coffee Vanilla Blonde is, na Bling Bling White Stout en Bling Bling Barley Wine, de derde Bling Bling in deze reeks, waarbij Maximus op zoek gaat naar bestaande bierstijlen met nieuwe smaken. Het bier is verkrijgbaar op blik (33cl). Bezoek de website van Brouwerij Maximus voor meer informatie over de brouwerij of hun bieren.

Cookie instellingen