Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Westvleteren Trappist binnenkort online te bestellen

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

  • Home
  • Nieuws
  • Westvleteren trappist binnenkort online te bestellen

Westvleteren Trappist binnenkort online te bestellen

14 juni 2019 om 11:58

Westvleteren Trappist is binnenkort ook online te bestellen. Na de bestelling zal het wereldberoemde bier nog wel moeten worden opgehaald bij de Sint-Sixtus abdij.

westvleteren blond trappistenbier logo
Sint Sixtus Abdij
Westvleteren bier glas en flesje

Westvleteren webwinkel

In de webwinkel kunnen mensen het wereldberoemde Westvleteren bier bestellen, om het vervolgens af te halen bij de Sint-Sixtus Abdij. Westvleteren XII werd meerdere malen uitgeroepen tot beste bier ter wereld en de populariteit maakt het bier schaars. De afgelopen tijd kwamen de paters geregeld in het nieuws als zij op wilden treden tegen de illegale verkoop van het bier voor torenhoge bedragen. Uiteindelijk heeft Westvleteren een advocaat in de hand genomen om het bier hier tegen te beschermen. 

Slimme wachtkamer

Het nieuwe systeem bevat ook een 'slimme wachtkamer'. Deze wachtkamer houdt in dat iemand die al een lange tijd geen bier heeft besteld voorrang krijgt op iemand die kort geleden nog een bestelling heeft geplaatst. Per bestelling kun je maximaal twee kratten bestellen. De beroemde biertelefoon om bier te bestellen bij de abdij zal met het nieuwe systeem komen te vervallen. Lees meer over de beroemde Westvleteren Trappist in dit blog. 

1 reactie

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Robert (gast) op 23-06-2019 om 13:18:02

De online bestelprocedure is voor mij in ieder geval een grote verbetering in vergelijking met het bellen. Met bellen is het mij nooit gelukt.
De 2e poging met het online systeem was meteen bingo.
Op papier eigenaar van 2 bakken Westvleteren 12, nu nog binnenkort ophalen.

Zie meer reacties

Zie minder reacties