Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Westvleteren Trappist verkrijgbaar in Nederland

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Westvleteren Trappist exclusief verkrijgbaar

07 maart 2018 om 10:46

Het wereldberoemde Trappistenbier is donderdag 8 maart exclusief verkrijgbaar bij Jan Linders. Westvleteren 12 is meerdere keren als beste bier ter wereld verkozen.

Westvleteren Trappistenbier
Westvleteren XII glas en flesje
Sint Sixtus Abdij in Westvleteren, België

Westvleteren Trappistenbier

Abdij Sint Sixtus in Westvleteren Westvleteren bier is er in drie varianten, namelijk Blond, 8 en 12. Het zijn authentieke Trappistenbieren die gebrouwen worden in de Sint Sixtus Abdij in Westvleteren. Van de drie bieren die er worden gebrouwen is Westvleteren 12 veruit de meest bekende en geliefde.  

Westvleteren XII is jarenlang verkozen tot beste bier ter wereld. Het bier is overweldigend vol en zacht zoet waarbij koffie, karamel en fruit subtiel aanwezig zijn. De afdronk is moutig en de smaak blijft lang aanhouden. 

Lees ook

Westvleteren bier kopen

Westvleteren Trappist te koop bij Jan Linders Normaal gesproken is het vrij lastig om deze bieren te bemachtigen. De paters in de abdij hebben een heuse biertelefoon die je moet bellen om een afpspraak te maken om het bier te komen ophalen. Lees dit blog over Westvleteren Trappistenbier als je meer wilt weten over het hele proces en wat mensen allemaal doen om het bier te bemachtigen.

Tegenwoordig is er wel iets van deze charme weg, aangezien het bier ook online (vaak voor hele hoge prijzen) wordt aangeboden. 

Donderdag 8 maart is een unieke gelegenheid als je dit bier altijd al eens hebt willen bemachtigen. Alleen op die dag is Westvleteren bier te koop bij Jan Linders, OP=OP.