Westvleteren Trappistenbier

Westvleteren Trappist exclusief verkrijgbaar

Het wereldberoemde Trappistenbier is donderdag 8 maart exclusief verkrijgbaar bij Jan Linders. Westvleteren 12 is meerdere keren als beste bier ter wereld verkozen.

07 maart 2018 om 10:46


Westvleteren Trappistenbier

Abdij Sint Sixtus in WestvleterenWestvleteren bier is er in drie varianten, namelijk Blond, 8 en 12. Het zijn authentieke Trappistenbieren die gebrouwen worden in de Sint Sixtus Abdij in Westvleteren. Van de drie bieren die er worden gebrouwen is Westvleteren 12 veruit de meest bekende en geliefde.  

Westvleteren XII is jarenlang verkozen tot beste bier ter wereld. Het bier is overweldigend vol en zacht zoet waarbij koffie, karamel en fruit subtiel aanwezig zijn. De afdronk is moutig en de smaak blijft lang aanhouden. 

Westvleteren bier kopen

Westvleteren Trappist te koop bij Jan LindersNormaal gesproken is het vrij lastig om deze bieren te bemachtigen. De paters in de abdij hebben een heuse biertelefoon die je moet bellen om een afpspraak te maken om het bier te komen ophalen. Lees dit blog over Westvleteren Trappistenbier als je meer wilt weten over het hele proces en wat mensen allemaal doen om het bier te bemachtigen.

Tegenwoordig is er wel iets van deze charme weg, aangezien het bier ook online (vaak voor hele hoge prijzen) wordt aangeboden. 

Donderdag 8 maart is een unieke gelegenheid als je dit bier altijd al eens hebt willen bemachtigen. Alleen op die dag is Westvleteren bier te koop bij Jan Linders, OP=OP.

4 reacties

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Youri (gast) op 11-03-2018 om 03:22:37

Bij sterk (een winkel met 1800biertjes) in Amsterdam ligt het strandaard op voorraad maar wel zo lang het aanbod geld en dit is een zeer reële prijs in de abdijkerk waar het bier alleen op afspraak gehaald kan worden kost het 50 per krat en 22 per 6pack in het cafe er tegen over. Of tewel ga naar sterk persoonlijk krijg je er ook advies en een uitleg bij of naar de website.

Fred Emmer (gast) op 10-03-2018 om 20:54:48

erg flauw van Jan Linders om het principe van de paters niet te waarderen en het bier toch commercieel te verhandelen

La Chouffe (gast) op 07-03-2018 om 13:41:07

St. Bernardus abt 12 is bijna niet te onderscheiden van de hemelse smaak die de Westvleteren heeft. Een mooi en betaalbaar alternatief wat ietwat denigrerend klinkt en absoluut geen afbreuk mag doen aan de St. Bernardus abt 12.

Wilmer (gast) op 07-03-2018 om 12:07:09

In het artikel staat dat online vaak hoge prijzen gelden, maar 9,95 is toch de prijs die bij veel winkels (online) geldt?

Tuurlijk is dit een fantastisch bier, maar een tientje vind ik echt absurd. Wat mij betreft heb je voor €3,00-3,50 een goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Reclame van Bavaria Premium Pilsener

Nieuwe omverpakking Bavaria 0.0 en Radler
De nieuwe omverpakkingen van Bavaria 0.0 en Radler zijn in maart 2017 geïntroduceerd. Bekijk de oude en nieuwe verpakking van de sixpacks in het filmpje.

Meer reclames van Bavaria Premium Pilsener