Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Win een jaar lang gratis bier!

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Win een jaar lang gratis bier!

29 april 2015 om 14:30

Leg op vrijdag 5 juni 2015 de langste milieuvriendelijkste route af naar Brouwerij Huyghe in Melle en win een jaar lang gratis bier!

http://www.biernet.nl/bier/brouwerijen/belgie/oost-vlaanderen/melle/huyghe
delirium tremens
Delirium bier glazen

Bierbouwerij Huyghe geeft bier weg 

Eén dag per jaar is het Wereld Milieu Dag. Dat is op 5 juni, een heel belangrijke dag omdat het milieu alles om ons heen is­ planten, dieren, lucht, water, land. Het doel is om met z'n allen bewuster worden over hoe belangrijk het milieu in feite is en dat wij ook acties gaan ondernemen om het milieu te beschermen. Bierbrouwerij Huyghe zet zich ook in voor een beter milieu en dat doen ze door 3 keer een jaar lang bier verstrekken aan:

- de persoon die de langste afstand te voet heeft afgelegd naar de brouwerij
- de persoon die de langste afstand per fiets heeft afgelegd naar de brouwerij
- de persoon die de langste afstand naar de brouwerij heeft afgelegd met gebruikmaking van verschillende milieuvriendelijke vervoersmiddelen te weten: te voet, per fiets, met het Openbaar Vervoer (uitgezonderd de bus) en 100% elektrische auto’s (geen hybride)

Deelnemen & spelregels

Wil je meedoen, schrijf je dan in via het inschrijfformulier. Om een eerlijke en leuke wedstrijd te houden dien je tijdens de tocht bewijs te verzamelen van de afgelegde weg en het vervoermiddel.

- Gaat je per fiets dan dient je vooraf een foto te maken van de beginstand van de kilometerteller. Of je kunt gebruikmaken van een gratis app op jou mobiele telefoon waarmee je de afgelegde route kunt vastleggen. In de appstore kunt je bijvoorbeeld gratis de apps Sports Tracker of RunKeeper gebruiken

Lees ook

- Gaat je te voet dan dient je vooraf een foto te maken van de locatie waarvandaan je vertrekt. Deze plaats dient herkenbaar te zijn. Je dient dus bij een collectiviteitsgebouw zoals een kerk, school of andere bekende plek voor de gemeente te starten. Ook dien je gebruik te maken van een gratis app op jou mobiele telefoon waarmee je de afgelegde route kunt vastleggen. In de appstore kunt je bijvoorbeeld gratis de apps Sports Tracker of RunKeeper gebruiken.

- Gaat je met OV vervoer dan dient je tickets te bewaren

- De dag dat je vertrekt dient bij ons bekend te zijn

- Je dient onderweg minimaal 5 foto’s te maken die herkenbaar zijn voor de route die je aflegt. Bijvoorbeeld plaatsnaamborden of andere herkenningspunten.

15 kratten Delirium bier

Je dient zich op Wereld Milieu Dag, vrijdag 5 juni uiterlijk om 17.00 uur te melden bij de receptie van de brouwerij. Vervolgens wordt direct de winnaar bekend gemaakt van de langste afstanden! De winnaar gaat naar huis met 15 kratten Delirium Tremens! Uiteraardzorgen wij dat het daar wordt afgeleverd.

Alle deelnemers krijgen een rondleiding door de brouwerij en een Delirium bier naar keuze!

Cookie instellingen