Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Zundert Trappist eenmalig van het vat verkrijgbaar

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Zundert Trappist eenmalig van het vat verkrijgbaar

28 februari 2018 om 10:05

Vanaf 1 maart is Zundert Trappist voor het eerst en eenmalig van vat verkrijgbaar. De hele maand maart is Zundert Trappist het “Bier van de Maand” bij de Alliantie van Biertapperijen (ABT), een vereniging van speciaalbiercafés in Nederland.

Zundert Trappist in een glas
zundert fles á 0,33 liter
Zundert Trappist

ABT bier van de maand

Het “Bier van de Maand” zet iedere maand een ander speciaalbier in de schijnwerpers dat niet eerder van de tap verkrijgbaar was. Voor de maand maart hebben de 36 speciaalbiercafés, die lid
zijn van de Alliantie van Biertapperijen (ABT), ieder een zeer gelimiteerde hoeveelheid fusten Zundert Trappist geleverd gekregen. Het is een unieke gelegenheid om Zundert een keer van de tap te proeven.

Lees ook

Broeder Christiaan van Trappistenbrouwerij de Kievit noemt het een spannend project. “Het is voor het eerst dat we Zundert Trappist in een andere verpakking aanbieden dan de 33 cl flessen. We hebben al een eerste proefvat aangeslagen en gelukkig bleek het bier uitstekend te smaken. Bovendien zijn we, meer dan bij fles, afhankelijk van het vakmanschap van de kastelein hoe het bier uiteindelijk in het glas komt. Bij de leden van de ABT weten we dat ook dat goed zit.”

Authentiek Trappisten Product

Authentic Trappist Product Trappistenbrouwerij De Kievit is één van de elf brouwerijen ter wereld die het logo Authentiek Trappisten Product’ mogen voeren. Het bier is binnen de muren van de abdij door de monniken zelf gebrouwen.

De brouwerij kent een gelimiteerde productie. Sinds kort geeft de brouwerij ook een nieuwsbrief uit met nieuwtjes en ontwikkelingen rond de brouwerij. Aanmelden kan via de website www.zunderttrappist.nl.

Cookie instellingen