Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Help mee om Biernet nog verder uit te breiden!

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Met maandelijks rond de 700.000 bezoekers en meer dan 60.000 pagina's online is Biernet.nl de grootste biersite van Nederland. Onze redactie houdt bierliefhebbers en bierdrinkers, behalve met de wekelijkse aanbiedingen, op de hoogte van alles wat er omtrent bier gebeurt. Dit doen we door middel van nieuwsberichten, commercials en evenementen in onze agenda. Ook vertellen wij je over de laatste ontwikkelingen en trends over bier. Als aanvulling op onze vaste redactie zijn we op zoek naar bierliefhebbers die het leuk vinden om in hun vrije tijd een bijdrage te leveren aan Biernet.nl door bijvoorbeeld het schrijven van een smaaktest of een blog (over bier natuurlijk!). Alle vacatures zijn op vrijwillige basis.

Bierrecensent

Iemand met smaak, daar zijn we naar op zoek! Je houdt van een biertje en drinkt behalve een pilsje graag een speciaal biertje. Je bent in het bezit van een paar uitgebalanceerde smaakpapillen en je weet waar je op moet letten als je van een biertje geniet. Een echte fijnproever dus!
Behalve bier inschenken weet je hoe je een smaaktest in een leesbare vorm giet.

Bierblogger

Ben je op een fantastisch bierevenement geweest of heb je een (nieuw) biertje geproefd dat je met andere bierliefhebbers wilt delen? Beschik je over een vlotte pen en vindt je het leuk om zo nu en dan iets te schrijven voor een groot publiek? Dit is je kans! Als blogger voor Biernet.nl deel je je passie voor bier met anderen.

Eigen ideeën

Natuurlijk staan wij altijd open voor leuke initiatieven. Heb je een tof idee dat nu nog mist op Biernet.nl? Laat het ons weten en wie weet kun je binnenkort jouw eigen stuk teruglezen op de grootste biersite van Nederland!

Interesse? Neem contact op!

Denk je dat we op zoek zijn naar jou? Stuur ons dan even een bericht via het contactformulier.

Meer bier op Biernet.nl

Cookie instellingen