De drie Vs: Vet, Vocht en Vitamines

Bij ons was een alcoholist een gezellige meedrinker. Deze katertip bestaat uit een vijftal tips om een kater te voorkomen.

Toegevoegd op:29-06-2007 om 12:31
Toegevoegd door:Yves

3v

1) Begin inderdaad met een goeie onderlaag vette hap.

2) Nuttig tijdens het zuipen af en toe een frisje of als je dat niet wil, vóór het slapen zoveel water drinken als je kunt.

3) Neem de day after een Brufen 400 drageé in combinatie met een tablet vitamine B12.

Kan me voorstellen dat je het 3e advies niet wil opvolgen omdat dit medicatie betreft (dit is dan ook niet persé noodzakelijk maar afhankelijk van hoe je het doet op de 1e twee punten).

4)De bikkeloptie; drink gewoon door en je word vanzelf weer nuchter, althans; zo lijkt het maar je hebt hierdoor geen kater (en dan heb ik het over drinken vanaf vrijdagmiddag t/m maandagmorgen).

Wat ik schrijf is mijn ervaring maar heb hiervan dan ook redelijk wat van opgedaan omdat ik als ziekenverpleger bij de grootste en duurste koninklijke 'jachthaven van Nederland' heb gewerkt. Bij ons was een alcoholist een gezellige meedrinker, om maar een indicatie te geven. "Haal op gelijk" was ons motto.

5)Voor de duikers onder ons; ff aan de zuurstof gaan hangen werkt ook ideaal.

Down the hatch..cheers mate..

1 reactie

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

springmier op 21-07-2007 om 17:22:14

Dat met het zuurstof heb ik geprobeerd toen ik in de luchtmacht zat, echter werkte het bij mij niet helemaal goed, ik werd misselijk van de pure zuurstof!
De vetten kan ik beamen alleen welke patatzaak is 's ochtends open

Andere tips tegen de kater

Laatste reacties