Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Paraxine anti kater pil

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Paraxine anti kater pil

29 september 2010 om 12:47 door admin

Paraxine, de pil tegen de kater.

paraxine

Paraxine is een middel wat de afbraak van alcohol bevordert. Paraxine zorgt er voor dat 55 procent meer alcohol wordt afgebroken. Handig dus als je snel weer nuchter moet zijn!

Wat doe Paraxine precies?
Alcohol wordt in de lever van de mens afgebroken. Paraxine ondersteunt dit afbraakproces van alcohol. Onderzoek wijst uit dat het eerste uur na inname van Paraxine er al 55% meer alcohol is afgebroken, dan zonder inname van Paraxine. Je bent snel weer scherp en rekent af met een vervelende kater de volgende dag!

Asparagine, het hoofdbestanddeel van de Paraxine-pil, is een stof (‘aminozuur’) die door het lichaam zelf wordt aangemaakt. Deze stof heeft een alcoholafbrekende werking in het bloed. Naar mate er meer alcohol moet worden afgebroken, is er meer Asparagine nodig. Het lichaam maakt echter verhoudingsgewijs te weinig van deze natuurlijke stof aan. Hierdoor ontstaat een blokkade in het afbraakproces. Paraxine heft deze blokkade op waardoor een snellere ontnuchtering plaatsvindt.
 

Wanneer Paraxine gebruiken?
Uit een kwaliteitsonderzoek naar Paraxine dat Cobeco Pharma heeft gehouden naar de redenen dat Paraxine gebruikt wordt is het volgende gekomen: Uit de antwoorden blijkt dat mensen het bijvoorbeeld gebruiken om te ontnuchteren na een zakenluch, na een receptie in de middag, na een zakendiner, na het uitgaan, of omdat mannen hun seksuele prestaties niet willen laten verminderen als gevolg van alcohol gebruik. Het laatste bleek trouwens, buiten verwachting, erg hoog te scoren.

Waar Paraxine bestellen?

De Paraxine kater pil is te koop in pil vorm en in een sachet vorm. Een sachet is een soort zakje en de inhoud van dit zakje moet je oplossen (even roeren) in water en in één keer innemen. Je mag niet meer dan 1 sachet per 24 uur nemen!