Alcoholvrij bier als sportdank

Alcoholvrij bier als sportdrank

Wist je dat... Alcoholvrij bier een ideale isotone sportdrank is om het vochtgehalte en de diverse voedingsstoffen weer op peil te krijgen na een lichamelijke inspanning?


Gesport? Neem na de fitness een lekker alcoholvrij biertje! Door het  hoge watergehalte in alcoholvrij bier lest het de dorst snel. Daarnaast levert het de benodigde vitamines, mineralen en koolhydraten en wordt het makkelijk door het lichaam opgenomen.

Marathonlopers

Verder is uit onderzoek van de Technische Universiteit in München gebleken dat marathonlopers na de wedstrijd minder vaak verkouden worden als ze alcoholvrij witbier drinken.

Marathonlopers blijken na een geleverde prestatie vatbaar voor ziektekiemen. Alcoholvrij witbier blijkt volgens het onderzoek bescherming te bieden. Verantwoordelijk voor dit effect zijn polyfenolen: plantaardige stoffen waarvan wordt gedacht dat ze ontstekingsremmend zijn.

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Biernet. Meer dan tienduizend bezoekers gingen je voor!

Reclame van Amstel Radler

Amstel Radler is lekker van zichzelf!
Amstel commercial met gewone mensen die een verfrissend drankje hebben verdiend na het wielrennen. Amstel Radler is lekker van zichzelf! Proost!

Meer reclames van Amstel Radler