Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

5 Redenen Waarom Bierdrinkende Mannen Beter Zijn in Bed

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bierdrinkende mannen zijn beter in bed

Dat bier goed smaakt is natuurlijk bekend onder de bierliefhebbers. Maar misschien wist je niet dat bier ook voor een puik seksleven zorgt. Bekijk de vijf redenen waarom bierdrinkende mannen beter zijn in bed.

Mannen die bier drinken zijn beter in seks
Vrouwenhand met condoom en man in de achtergrond
Naakte vrouw met handen op borsten

1. Langer volhouden

Biertje likken Zoals je misschien vanuit ervaring weet hou je het langer vol na een paar biertjes. Te vroeg klaarkomen komt vaak door stress en de druk die je kan voelen. Als je eerst een paar biertjes drinkt ben je veel relaxter en minder gespannen.

Bier en vooral hop bezit ook fysto-oestrogenen die er voor zorgen dat je minder snel klaarkomt. Er werd echter ook wel eens beweerd dat fyto-oestrogenen kunnen zorgen voor borstgroei bij mannen.

Naast de fyto-oestrogenen zorgt alcohol ervoor dat je zenuwstelsel minder goed functioneert, waardoor prikkelingen je minder goed bereiken en je het langer volhoudt.

2. In de stemming komen

Het kan natuurlijk ook gewoon zo zijn dat je niet veel zin hebt, of dat je gewoon geen zin kunt maken.

Lees ook

Probeer dan eens een donker bier zoals een stout, dit bier heeft veel ijzer en dat zorgt voor een verhoging aan rode bloedcellen en een gestimuleerde bloedsomloop. Hierdoor krijg je gemakkelijker een erectie.

3. Beter uithoudingsvermogen 

Gezonde hoeveelheden bier is goed voor je hart en kan voor een betere conditie zorgen. Wetenschap laat zien dat een glaasje bier per dag ervoor zorgt dat je minder snel last krijgt van hartaanvallen, beroertes of hartritmestoornissen. Maar als je het combineert met sporten heb je ook meer spierconditie, wat er voor zorgt dat je een avond vol plezier kunt hebben.

4. Betere erectie

Voor de liefhebbers van Stouts en Porters hebben we ook goed nieuws! Bijvoorbeeld Guinness is rijk aan antioxidanten die ervoor zorgen dat je bloedvaten goed schoon en op orde zijn. Dit is essentieel voor een gezonde lang durende erectie. Er is al eens eerder een weetje geschreven waaruit blijkt dat vooral Guinness goed is voor je seksleven.

5. Betere bedprestatie

Innis and Gunn fifty shades of green Tot slot zijn er ook brouwers die een bier op de markt brengen dat specifiek bedoeld is om de seksuele prestatie te verbeteren. Een voorbeeld daarvan is het bier 50 Shades of Green van de Schotse brouwerij Innis & Gunn. 

Het bier heeft vijftig speciale ingrediënten onder andere ginseng, ginko, biloba en damiana. Dit zijn allemaal kruiden en specerijen die erom bekendstaan je bedprestaties te verbeteren.

Cookie instellingen