Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

La Trappe Witte Trappist fles aanbieding | Aanbiedingen van flessen bier

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

La Trappe Witte Trappist fles 75cl aanbiedingen

Een La Trappe Witte Trappist fles 75cl aanbieding. Vandaag is er 1 aanbieding van een fles á 0,75 liter van La Trappe Witte Trappist.

La Trappe Witte Trappist is een wit uit Nederland en wordt gebrouwen door Bierbrouwerij de Koningshoeven B.V..

La Trappe Witte Trappist fles van 75cl
La Trappe Witte Trappist logo
La Trappe Witte Trappist

La Trappe Witte Trappist fles 75cl kopen

La Trappe Witte Trappist fles 75cl is online te koop bij:

Sorteer & filter

Filters

Favorieten

Sorteer

Merk 1

Kenmerk

Verpakking 23

Winkel

Biersoort

Brouwerij

Alcoholpercentage

Filter
Winkel
Merk
Prijs
Literprijs
Kortingspercentage
  • Kratten
  • Flessen
  • Blikjes
  • Fusten
  • Bier in de aanbieding

    Elke week zijn er talloze bieraanbiedingen en kun je profiteren van mooie kortingen op pils, speciaalbier of radler. Ben je op zoek naar een bieraanbieding van een krat bier, een sixpack of een blik bier? In het overzicht vind je alle actuele acties, reclames en kortingen op bier bij supermarkten, slijterijen, groothandels en webshops.

    Je hebt de mogelijkheid om jouw favoriete bieren en/of winkels als favoriet op te slaan, zodat je nooit meer kortingen, acties, reclames of aanbiedingen van jouw favoriete bier bij een winkel in jouw buurt hoeft te missen. Tegenwoordig kun je bij veel winkels bier kopen door het online te bestellen. Het grote voordeel hiervan is dat je niet hoeft te sjouwen met kratten pils en je ook direct andere boodschappen thuisbezorgd krijgt. Als je nog statiegeld thuis hebt staan dan neemt de bezorger dit voor je mee en trekt hij dat bedrag van je bestelling af. 

    La Trappe Witte Trappist fles 75cl aanbieding

    La Trappe Witte Trappist is een bier van hoge gisting, met een alcoholpercentage van 5.5%. Witte Trappist is het enige witbier dat ook trappistenbier is.

    La Trappe Witte Trappist fles 75cl aanbiedingen vind je in het overzicht. Bekijk ook alle La Trappe Witte Trappist aanbiedingen of bezoek de pagina met alle actuele bieraanbiedingen in Nederland.