Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Nederlands Bierproeffestival | Bierfestival in Den Haag

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Nederlands Bierproeffestival afgelast in 2020

Nederlands Bierproeffestival is een bierfestival dat geheel in het teken staat van Nederlandse bieren. Breng een bezoek en ontdek de Nederlandse biercultuur.

nederlands bierproeffestival den haag

Het Nederlands Bierproeffestival is het openingsevenement van de Week van het Nederlandse Bier en wordt georganiseerd door branchevereniging Nederlandse Brouwers. De 9e editie van Nederlands Bierproeffestival zal plaatsvinden van 1 t/m 3 oktober in Den Haag. 

In juni 2020 heeft de organisatie besloten dat het niet haalbaar is om het festival te organiseren en besloten om het festival in 2020 niet meer te organiseren.

Drie dagen lang presenteren ca. 40 Nederlandse brouwerijen meer dan 250 bieren op het Nederlands Bierproeffestival. De Grote Kerk wordt omgetoverd tot een sfeervol festivalterrein. Op een deel van het kerkplein is er een terras met diverse foodtrucks. Tijdens het festival is er de mogelijkheid om met brouwmeesters in gesprek te gaan over hun bieren en het brouwproces.

Masterclasses

Er worden diverse interessante masterclasses gegeven door deskundige bierkenners, waarin men o.a. meer kan leren over de diverse bierstijlen. Uiteraard kunnen bezoekers bij de verschillende foodstand ook genieten van mooie bier en foodcombinaties.

Verplaatst vanwege Coronavirus

In eerste instantie zou het bierfestival plaatsvinden op 14, 15 en 16 mei in Den Haag.

(Openings)tijden

Donderdag 01 oktober van 18:00 tot 22:00 uur
Vrijdag 02 oktober van 16:00 tot 22:00 uur
Zaterdag 03 oktober van 13:00 tot 17:00 uur
Zaterdag 03 oktober van 18:00 tot 22:00 uur

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen