Burg Bieren bierfeest

Burg Bieren bierfeest

VanVrijdag 2 augustus 2019
TotZaterdag 3 augustus 2019
EntreeGratis
HoofdcategorieBierfestival
Subcategorie proeverij, feest, bierfestival
Elk jaar in het eerste weekend van augustus (vrijdag & zaterdag) vindt het Burg Bieren Bierfeest in Ermelo plaats.


Bierfeest Ermelo data

Vrijdag 2 augustus 2019 – van 15.00 tot 22.00 uur
Zo’n 18 Nederlandse brouwerijen zullen deze eerste dag aanwezig zijn met hun eigen speciaalbieren. En als aanvulling hebben ze dan een aantal restaurants uit de regio die heerlijke hapjes voor u bereiden. Een grote bier & spijs proeverij.

Zaterdag 3 augustus 2019 – van 12.00 tot 20.00 uur
Op zaterdag is het festival 2x zo groot. Er zijn er ± 35 Nederlandse brouwerijen aanwezig met bij elkaar ruim 150 speciaalbieren om te proeven. Ook is er aan de inwendige mens gedacht. Zo is er op de zaterdag altijd een varken aan ‘t spit, deze wordt eind van de middag aangesneden. Er is ook verse paling verkrijgbaar, deze wordt vers voor je gerookt en er zijn lekkere belegde broodjes te verkrijgen. De live muziek wordt verzorgt door entertainer Bob. Hij weet er elk jaar weer een feest van te maken.

Praktische informatie Burg Bieren Bierfeest Ermelo

Om de bieren te nuttigen tijdens het bierfeest hoef je enkel een festivalglas aan te schaffen direct bij binnenkomst. Dit festivalglas incl. 2 consumptiemunten kost € 10,- Dit festivalglas geeft je de entree tot ons Bierfeest en blijft uw eigendom. Met consumptie munten kun je deze dan laten vol tappen bij elke gewenste brouwerij. Losse consumptiemunten kosten € 2,50 per stuk. Het is dus eigenlijk een hele grote proeverij. Drink je geen bier of bent u de BOB dan is de entree gratis. Overnachten in de buurt is ook mogelijk op de vele campings, diverse hotels of B&B.

(Openings)tijden

Vrijdag15:00 - 22:00 uur
Zaterdag12:00 - 20:00 uur

Te drinken bieren & aanwezige brouwerijen

Burg Bier Brouwerij uit Ermelo

Locatie

Naam: Burg bier brouwerij
Adres:putterweg 45
Postcode:3851 GB
Plaats: Ermelo
Website:www.burgbieren.nl/bierfeest/

Meer evenementen

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.