Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

5e Bierhistorische rondwandeling | Bierwandeling | Delft

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

5e Bierhistorische rondwandeling

Bierhistorie Delft organiseert een rondwandeling in het kader van de Gouden Eeuw. Kom ook en ontdek meer over de geschiedenis van bier in de Gouden Eeuw.

5e Bierhistorische rondwandeling
Bierhistorie Delft

In 2019 organiseren zij in Nederland onder de mom van het thema jaar De Gouden Eeuw diverse activiteiten. Bierhistorie Delft zal tijdens haar bierhistorische rondwandeling ook aandacht vestigen op dit thema.

Delft was ook een VOC stad met een eigen VOC kamer. De Gouden eeuw begon rond 1600 en in 1602 begon ook het VOC te varen naar de oost. Halverwege 1600 sloten vele brouwerijen en toen kwam de Plateelbakkerij op en deze gingen Delfts blauw vervaardigen. Bierhistorie Delft brengt uiteraard nog een bezoek aan de laatst gesloten bierbrouwerij van Delft en drinken 2 Delftse historische bieren.

Vind je het leuk om een keer mee te gaan? De kosten voor een rondwandeling bedraagt €11,00 p.p. Incl. 2 Delftse bieren. Wees er snel bij! De datums voor 2019 zijn zaterdag 6 april, 4 mei, 1 juni, 6 juli en 5 oktober, de aanvang van de rondwandelingen is 13.15 uur. Je moet wel reserveren!

Aanwezige brouwerijen

Zie meer brouwerijen

Zie minder brouwerijen

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen