Het Nederlands Speciaalbier Festival

Het Nederlands Speciaalbier Festival

DatumZondag 6 mei 2018
12:00 - 19:00 uur
Entree€ 17
Soort proeverij, bierfestival, activiteit
Meer dan 300 speciaalbieren worden op zondag 6 mei tijdens het gezelligste Speciaalbier Festival van Brabant in hartje ’s-Hertogenbosch gepresenteerd.


Op zondag 6 mei aanstaande vindt in hartje ’s-Hertogenbosch voor de vijftiende keer het Nederlands Speciaalbier Festival plaats. De festivallocatie is de Parade, het plein naast de beroemde Sint-Janskathedraal. Tijdens dit proeffestival kunnen bezoekers kennis maken met de vaak bijzondere speciaalbieren van de verschillende (kleinere) Nederlandse brouwerijen.

Veel nieuwe brouwerijen

De drang naar ambachtelijke, lokale en – als het even kan – biologische producten gaat ook niet aan bierland voorbij. Een speciaalbier trend is gaande, die voorlopig niet is te stoppen. Het aantal nieuwe brouwerijen in Nederland stijgt al een tijdje explosief. Het Nederlands Speciaalbier Festival biedt al deze brouwerijen een mooi podium om al hun bieren te presenteren. Het unieke aan dit festival is dat je hier de meest aantal speciaalbier brouwerijen uit Nederland staan met meer dan 300 verschillende bieren.

Speciaalbier festival

Marktplaats de ParadeDe Parade van ’s-Hertogenbosch wordt op 6 mei omgetoverd tot een Bourgondisch festivalterrein. Van 12.00 tot 19.00 uur presenteren 48 Nederlandse speciaalbier brouwerijen in totaal meer dan 300 verschillende speciaalbieren.Naast speciaalbier zijn gerechten, kaas- en worstplankjes verkrijgbaar die prima te combineren zijn met één van de speciaalbieren.

Voor de entree heeft u een entreeticket nodig. Deze zijn vanaf februari online verkrijgbaar middels de link www.speciaalbierfestival.nl/ticket. Tijdens de editie van 2017 waren alle tickets voor aanvang verkocht, wees er dus snel bij, want op=op!

Bij binnenkomst ontvangt elke festivalbezoeker tegen inlevering van het entreeticket een speciaal festivalglas met twee festival muntjes en het festivalboekje. Gebruik van de toiletvoorziening is gratis. Zowel online als op het festivalterrein (bij de kassa's) zijn muntjes te koop. Met het festivalglas en de muntjes kan het proeven beginnen! De keuze uit de vele lekkere speciaalbieren is legio. Natuurlijk zijn de brouwers bereid om alles over hun bieren te vertellen.

Zet zondag 6 mei in uw agenda en kom gezellig langs in 's-Hertogenbosch!

Locatie

de Parade, het plein naast de beroemde Sint-Janskathedraal

Naam: Parade
Adres:Parade
Postcode:5211 KL
Plaats: 's-Hertogenbosch
Website:www.speciaalbierfestival.nl
Email:info@speciaalbierfestival.nl

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.