Bier en BBQ Festival Monnickendam

Bier en BBQ Festival Monnickendam

DatumVrijdag 7 juli 2017
16:00 - 22:00 uur
EntreeGratis
HoofdcategorieBierfestival
Subcategorie bierfestival, brouwen, spijs
Bier en BBQ Festival in Monnickendam op 07/07/2017 van 16.00 uur t/m 22.00 uur in de oude haven bij de Lange Brug. De toegang is gratis.


Worstmakerij Rookhuis de Woeste Willems (Willem Kouwenoord) en Brouwerij de Monnick (Hans de Jong) gaan helemaal los op het eerste Bier en BBQ festival in Monnickendam.

Speciaalbier en BBQ

Heb je altijd al lekker speciaal bier willen proeven en daarbij lekkere BBQ snacks willen eten, kom dan op 07/07/17 naar de gezellige binnenhaven van Monnickendam (tijdens het Jan Haring weekend) alwaar 6 regionale bierbrouwers (onder andere Bierderij Waterland en Brouwerij de Lepelaer) voor u klaar staan met hun overheerlijke speciaal bieren. Ook aan de wijnliefhebbers is gedacht, er is een grote stand met biologische wijnen aanwezig (Natural Vineyards). De heerlijke BBQ van de Worstmakerij Rookhuis de Woeste Willems, de live muziek en de unieke locatie maken dit festival helemaal compleet. De toegang is gratis.

Te drinken bieren & aanwezige brouwerijen

Berging Brouwerij uit PurmerendBierderij Waterland uit MonnickendamBierbrouwerij De Lepelaer uit OudesluisBrouwerij De Monnick uit MonnickendamStichting Noordhollandse Alternatieve Bierbrouwers (SNAB) uit PurmerendStadsbrouwerij de Witte Os uit Edam

Locatie

Naam: Schulpenzand (nabij Lange Brug) in de haven van Monnickendam
Adres:Gooischekade
Postcode:1141
Plaats: Monnickendam
Website:www.facebook.com/events/786036678220544/?fref=ts

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.