Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Lekker Ding Festival | Bierfestival in Deurne

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Lekker Ding Festival

Lekker Ding Festival is een gezellig bierfestival met brouwers uit de regio. Tijdens dit specialbierfestival kunnen de bezoekers genieten van speciaalbieren van verschillende brouwerijen.

Lekker Ding Bierfestival
Skavuiten
Brouwerij de Kat Helmond logo

Jawel, Tweede editie Lekker DING Festival Deurne, daar moet je bij zijn!

Na een druk bezochte, zeer geslaagde en bovenal super gezellige eerste editie van het Lekker DING Festival gaat zaterdag 7 september de tweede editie plaatsvinden van dit speciaalbierfestival in Deurne. Net zoals vorig jaar zal  het plaatsvinden op het plein voor Het Dinghuis en het Walhalla kasteel, adres Haageind 39-41. Tijdens dit specialbierfestival kunnen de bezoekers genieten van speciaalbieren van de volgende brouwerijen:Holevoort, Laarbeek, De Kat, Eeuwig Zonde, Solo Beer, Huflo, Rufus, Mannenpap, DeGrieze, Deurne’s Bier en Skavuiten. Tijdens het genieten van alle bieren laat onze dj bijpassende muziek uit zijn boxen vloeien. Gedurende de dag worden er diverse bijpassende gerechten klaargemaakt op het plein en bestaat er de mogelijkheid om a la carte te eten in restaurant ’t Dinghuis.

Bij binnenkomst kunnen de bezoekers een speciaal proefglas kopen. Dit glas kan aan het einde weer ingeleverd worden min €1,- servicekosten. Bij het glas wordt ook een menukaart gevoegd waarop de verschillende speciaalbieren staan aangegeven die te proeven zijn. Bezoekers kunnen betalen met consumptiebonnen. Indien bezoekers nog consumptiebonnen over hebben als ze naar huis gaan, dan zijn deze inwisselbaar voor geld.

Aan activiteiten voor de kinderen is ook gedacht waardoor jongere gezinnen en opa’s en oma’s ook gezellig kunnen genieten van al het lekkers wat we deze dag te bieden hebben. Voor de kinderen is er een springkussen, kleur- en knutselhoek, clowns en de mogelijkheid tot kopen van knabbelkaarten met van alles lekkers.

Speciaal voor bierliefhebbers die met de trein komen, rijdt er op deze dag een pendeldienst van station Deurne naar het festivalterrein en terug.  

De tweede editie van het Lekker DING Festival gaat op zaterdag 7 september van start om 16.00 uur en sluit om 23:00 uur.

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen