De Pimpelmeesch brouwerij logo

Grand Bierproeverij Breda

DatumVrijdag 9 maart 2018
19:00 - 23:00 uur
Entree€19,50
HoofdcategorieProeverij
Op vrijdag 9 maart zal de derde editie van de Grand Bierproeverijen plaatsvinden in het Grand Theatre in Breda met speciaalbieren van Dorpsbrouwerij De Pimpelmeesch.


Grand Bierproeverij met Dorpsbrouwerij Pimpelmeesch

Deze editie is de Dorpsbrouwerij 'De Pimpelmeesch' aanwezig. De naam van de Chaamse brouwerij geeft een Brabantse levensinstelling op treffende wijze weer.

Pimpelmeesch is een samenstelling van pimpelen (drinken) en meesch, dialect voor mens. Eigenlijk is een pimpelmeesch dus een vrolijke drinker. Het logo van de lachende pimpelmees is een knipoog naar waar de Dorpsbrouwerij voor staat: de blije drinkende mens.

De Dorpsbrouwerij is regionaal en inmiddels ook ver buiten Brabant, vooral bekend om haar assortiment Speciaal Bieren. Zowel de Chaamse serie, als de bieren die refereren aan de streek De Baronie van Breda vinden inmiddels hun weg naar de bierliefhebber. Ook deze editie gaat de kok de keuken in om heerlijk hapjes te bereiden bij de bieren. De hapjes zullen te gelijk met het bier geserveerd worden om zo de vele verborgen smaken in het bier naar boven te brengen.

De bierproeverij is €19,50 (excl. €0.99 servicekosten), inclusief een welkoms biertje en 3 bieren met een bijpassend gerechtje. Je kunt kaarten kopen via de ticketlink of bij het Grand Theatre aan de bar.

Te drinken bieren & aanwezige brouwerijen

Dorpsbrouwerij de Pimpelmeesch uit Chaam

Locatie

Naam: Grand Theatre Boekhandel & Lunchroom
Adres:Van Coothplein 17 b
Postcode:4811 NC
Plaats: Breda
Website:www.facebook.com/events/565627280462961/
Email:events@grandtheatrebreda.nl
Telefoon:076 562 3773

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.