Bierdiner Groningen

Bierdiner Groningen 2018

DatumWoensdag 11 april 2018
19:00 - 22:30 uur
Entree€86,21
HoofdcategorieSpijs
Subcategorie bierfestival
Wil jij een avond genieten van heerlijke gerechten en bijpassende bieren? Haal dan nu je kaarten voor het grootste bierdiner van Europa in Groningen.


Wil jij een avond genieten van heerlijke gerechten en bijpassende bieren? Haal dan nu je kaarten voor het grootste bierdiner van Europa, welke plaatsvindt op woensdag 11 april 2018.

Dit wordt een heerlijke avond met bieren uit het Noorden. De streekgerechten zijn samengesteld in nauwe samenwerking tussen biersommelier Arvid Bergström, vijf Groningse horecagelegenheden en kok Johnny Drent. Het bierdiner zal gehost worden door biersommeliers Melissa Cole en Fiona de Lange.

Daarnaast zal er aan tafel uitleg gegeven worden over de bieren en de gerechten door lokale biersommeliers, (inter)nationale biersommeliers en aankomend biersommeliers. Houd onze pagina in de gaten om erachter te komen welke biersommeliers aanwezig zullen zijn tijdens het bierdiner! Dit diner wordt verzorgd door Restaurant Voilà, Block & Barrels, Progress Events, Beer& en Steakhouse André Dokter. Kaarten zijn online verkrijgbaar via www.bierfestivalgroningen.nl. Wees er snel bij en mis het niet!

Locatie

Naam: Bierfestival Groningen
Adres:Martinikerkhof 3
Postcode:9712 JG
Plaats: Groningen
Website:www.facebook.com/events/189183411638493/

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Bier shop