Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bierdiner Groningen 2018 | Speciaalbier en spijs

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bierdiner Groningen 2018

Wil jij een avond genieten van heerlijke gerechten en bijpassende bieren? Haal dan nu je kaarten voor het grootste bierdiner van Europa in Groningen.

Bierdiner Groningen

Wil jij een avond genieten van heerlijke gerechten en bijpassende bieren? Haal dan nu je kaarten voor het grootste bierdiner van Europa, welke plaatsvindt op woensdag 11 april 2018.

Dit wordt een heerlijke avond met bieren uit het Noorden. De streekgerechten zijn samengesteld in nauwe samenwerking tussen biersommelier Arvid Bergström, vijf Groningse horecagelegenheden en kok Johnny Drent. Het bierdiner zal gehost worden door biersommeliers Melissa Cole en Fiona de Lange.

Daarnaast zal er aan tafel uitleg gegeven worden over de bieren en de gerechten door lokale biersommeliers, (inter)nationale biersommeliers en aankomend biersommeliers. Houd onze pagina in de gaten om erachter te komen welke biersommeliers aanwezig zullen zijn tijdens het bierdiner! Dit diner wordt verzorgd door Restaurant Voilà, Block & Barrels, Progress Events, Beer& en Steakhouse André Dokter. Kaarten zijn online verkrijgbaar via www.bierfestivalgroningen.nl. Wees er snel bij en mis het niet!

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen

Bier, bier en nog eens bier!

Meer bier op Biernet.nl