Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Collab Bierproeverij Mystery Brewery | Nijmegen

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Collab Bierproeverij Mystery Brewery

Op 15 juni 2024 wordt de Collab Bierproeverij gehouden, ditmaal met een nog onbekende brouwerij. Ontdek nieuwe smaken en aroma's terwijl deze geheime brouwerij zijn meesterwerken onthuld.

mystery proeverij foto

Ontdek het Onbekende: Exclusieve Collab Bierproeverij met een voor nu nog onbekende Mystery Brewery!

In de kelder van deze prachtige Stevenskerk rijpen zij hun bieren, maar het doet ook dienst als bijzonder en sfeervol proeflokaal voor hun proeverijen.

In dit gezellige proeflokaal staat op 15 juni 2023 een heerlijke bierproeverij van 5 bijzondere speciaalbieren op je te wachten. Stap in de wereld van het onbekende en laat je smaakpapillen op avontuur gaan met de exclusieve collab Bierproeverij van Bierproeven.nu, in samenwerking met een mysterieuze brouwerij die wacht om ontdekt te worden! Verwacht een unieke en opwindende ervaring waarbij elk slokje een verrassing is.

De Mystery Brewery: De identiteit van de partner blijft voorlopig in nevelen gehuld, maar één ding is zeker - hun passie voor bier is grenzeloos en hun vakmanschap ongeëvenaard. Ontdek nieuwe smaken en aroma's terwijl deze geheime brouwerij zijn meesterwerken onthult, speciaal voor deze samenwerking. Vorig jaar kwam Brouwerij VandeStreek een bezoek brengen. Wie wordt het dit jaar?

Wat mag je verwachten: Een zorgvuldig samengestelde selectie van ambachtelijke bieren, variërend van verfrissende ales tot krachtige stouts. Laat je verrassen door unieke brouwsels die exclusief voor deze gelegenheid zijn gemaakt. Hun proeverijbegeleider neemt je mee op een reis door de verschillende stijlen en onthult de achter elk brouwsel. 

Samen met deze brouwerij hebben ze een enorm leuke 2 tot 2,5 uur durende smaakvolle activiteit met een diversiteit aan bieren, de prachtigste verhalen en veel bierige informatie voor jullie in petto.

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen

Bier, bier en nog eens bier!

Meer bier op Biernet.nl

Cookie instellingen