Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Opening proeflokaal Nevel | Bierfeest | Nijmegen

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Opening proeflokaal Nevel

De opening van het proeflokaal van Brouwerij Nevel wordt feestelijk geopend! Maak een ontdekkingstocht naar wilde bieren en bijzondere vegetarische bites.

Opening proeflokaal Nevel

Nijmegen is weer een leuk plekje rijker, want brouwerij Nevel opent op 18 mei haar eigen proeflokaal op het Honigcomplex. Verwacht geen gewoon café met speciaalbier, maar een plek waar je op ontdekkingstocht kunt naar wilde bieren, natuurwijnen en bijzondere vegetarische bites.

Tijdens het openingsfeest op 18 mei kun je kennismaken met een brede selectie bier uit hun eigen brouwerij, van Belgisch blond tot wijnachtig houtgerijpt. Brouwerij Nevel werkt met wilde gisten en lokale ingrediënten die ze zelf hebben geplukt in de buurt van de stad, wat spannende smaken oplevert. Zowel voor de echte beer geeks als de mensen die nog nooit wilde bieren hebben hebben geproefd valt er die dag van alles te ontdekken.

Restaurant De Nieuwe Winkel en Wally Groente Pop-up serveren huisgemaakte bites bij de bieren, dus op culinair gebied komen liefhebbers van haute cuisine en fastfood allebei aan hun trekken. Ook is er die dag live muziek, kun je flessen bier kopen in de bottle shop en zullen de brouwers gratis rondleidingen geven tussen de houten vaten en vergistingstanks.

Het feest begint om 14:00 uur en duurt tot 22:00 uur. Proeflokaal Nevel is gevestigd aan de Waalbandijk 8D in Nijmegen. Na 18 mei is het proeflokaal elke vrijdag en zaterdag geopend.

Aanwezige brouwerijen

Zie meer brouwerijen

Zie minder brouwerijen

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties