Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bourgondische Wandeling | Bier en Spijs tocht in Twente

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bourgondische Wandeling

Zondag 17 mei 2020 vindt de tweede editie van “De Bourgondische Wandeling” plaats. Tijdens deze wandeling geniet je van heerlijke gerechten gecombineerd met speciaalbier of wijn.

Genieten van bier, wijn en eten tijden de bourgondische wandeling
Vlees grillen tijdens bourgondische wandeling
Genieten van bier, wijn en eten tijden de bourgondische wandeling

De wandeling, een feest voor je zintuigen

Voor de tweede editie van onze Bourgondische Wandeling hebben we een tocht uitgezet in Lemselo. Een typisch Twents landschap tussen Weerselo en Oldenzaal. We starten zoals elk jaar bij Party Centrum Ensink. Vanaf de rand van Weerselo hebben we weer leuke paadjes, unieke plekjes, mooie weilanden, glooiende zandwegen en karakteristieke boerderijen weten te vinden. Ingrediënten die onze tocht zo uniek maken.

Wijn, speciaalbier of fris

De Bourgondische Wandeling Twente kan natuurlijk niet zonder bijpassende wijnen of speciaalbier. Daarnaast is uiteraard ook aan de niet drinkers is gedacht! De wijnen en bieren zijn zorgvuldig uitgekozen door onze wijnkopers en bier specialisten zodat ze de gerechten extra van smaak ondersteunen. 

Eet smakelijk!

De bourgondische wandeling is een “zegetocht” voor al uw zintuigen. Tijdens de wandeling wordt een zeven gangen diner geserveerd. De opbouw hierin wordt zorgvuldig samengesteld door onze eigen Masterchefs. U kunt vooraf kiezen voor het “standaard” diner of voor vegetarisch.

Muziek & Entertainment

Het “totale plaatje moet kloppen,” is een veel gehoorde uitspraak bij evenementen. En wij beloven u, het “totale plaatje” zal kloppen! Het Twentse platteland is natuurlijk al een prachtig decor om in te wandelen. Wij zullen er zorg voor dragen dat we dit stukje natuur nog mooier uitlichten met typische Twentse of landelijke uitingen. Maar ook een stukje muziek mag hierbij niet ontbreken. Bij elke stop zorgen wij voor bijpassende muziek. Dit kan zijn middels een (boeren) band, een solo artiest of zangkoor. Wanneer u de tocht van 10 kilometer hebt gelopen, zult u dit niet aan uw voeten gemerkt hebben….

Aanwezige brouwerijen

Zie meer brouwerijen

Zie minder brouwerijen

Te drinken bieren

Zie meer merken

Zie minder merken

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen

Bier, bier en nog eens bier!

Meer bier op Biernet.nl

Cookie instellingen