Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Leuven Innovation Beer Festival | Bierfestival

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Leuven Innovation Beer Festival 2020

Het Leuven Innovation Beerfestival 2020 is ten gevolge van het Coronavirus verplaatst naar het Pinksterweekend. De organisatie hoopt dat het evenement door kan gaan.

Leuven Innovation Beer Festival 
Hof ten Dormaal buiten bij de brouwerij
Hof ten Dormaal logo

Het Leuven Innovation Beerfestival 2020 is ten gevolge van het Coronavirus uitgesteld in eerste instantie tot Pinksteren.

Bierweekends

Leuven, de bierstad van België, organiseert in drie opeenvolgende weekenden in april verschillende programma's die in het teken staan van bierproeverijen, -wandelingen en -workshops en brouwerijbezoeken. De Bierweekends starten en eindigen met een bierfestival!

Leuven Innovation Beer Festival 

De leuke weken in april worden afgetrapt met het Leuven Innovation Beer Festival op 4 & 5 april. Hier ontmoeten zestien verschillende bierbrouwerijen verspreid over de hele wereld elkaar in De Hoorn Brouwerij! Dus zet de datum maar alvast in je agenda want op deze dag laten ambachtelijke brouwers je hun vernieuwde aanpak proeven. Zaterdag ben je vanaf 14:00 tot 22:00 welkom en op zondag van 12:00 tot 20:00! 

Tickets 

Een ticket voor zaterdag 4 en zondag 5 april kost €25. Er is 1 festival glas inbegrepen in het ticket met daarbij 8 muntjes, flesje water en een lijst met alle bieren die je kan proeven. Uiteraard kan je ook meer muntjes halen om te drinken. Die zijn voor €1,50 verkrijgbaar op het festival.

De tickets zijn online verkrijgbaar!

Aanwezige brouwerijen

Zie meer brouwerijen

Zie minder brouwerijen

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen

Bier, bier en nog eens bier!

Meer bier op Biernet.nl

Cookie instellingen