Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Tap-Takeover: Oud-Beersel | Lambiek brouwerij

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Oud Beersel Tap Takeover

Brouwerij Oud Beersel strijkt neer en wel bij LOC Brewery! Tijdens deze Tap Takeover zal Oud Beersel de pareltjes van hun bieren meenemen. Daarnaast is het de unieke kans om de mensen achter Oud Beersel te ontmoeten in de industriële en rauwe omgeving van LOC Brewery.

Oud Beersel TTO
Oud Beersel Tap Takeover

Op vrijdag 8 december strijkt de oeroude Brouwerij Oud Beersel neer bij de jonkies van LOC Brewery. Deze unieke brouwerij uit Beersel komt bij uitzondering langs in het pittoreske Tilburg om hun mooiste pareltjes aan het bierdrinkende publiek tentoon te stellen. 

Waar de hippe bier scene tegenwoordig overspoeld wordt door IPA's, sours, pastry bieren, etc, is Oud Beersel een brouwerij die zich bij traditie heeft gehouden. Honderden jaren aan ontwikkelen en perfectioneren, heeft er voor gezorgd dat deze brouwerij niet meer weg te denken is uit de wereld van gerijpte lambieken.

Kom langs voor deze unieke tap takeover op de unieke locatie waar LOC Brewery gevestigd is. Proef de parels van Oud Beersel tijdens deze tap takeover waar jong en oud met elkaar verbreideld zijn.

Aanwezige brouwerijen

Zie meer brouwerijen

Zie minder brouwerijen

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen

Bier, bier en nog eens bier!

Meer bier op Biernet.nl

Cookie instellingen