Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Speciaalbier Proeverij met live muziek 2024 | Nijmegen

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Speciaalbier Proeverij met live muziek 2024

Op de Speciaalbier Proeverij leer je meer over de kunst van het brouwen, omdat je begeleid wordt door een biersommelier. Met als kers op de taart is er livemuziek in Café van Ouds.

Speciaalbier Proeverij met live muziek 2024
Bier proeven in Nijmegen
Sfeer in het café

Café van Ouds organiseert een Speciaalbier Proeverij

Op zoek naar een unieke en gezellige ervaring voor de echte speciaalbierliefhebber? Zoek niet verder! Café van Ouds in Nijmegen nodigt jou uit voor een onvergetelijke Speciaalbier Proeverij op zondag 31 maart (1e Paasdag) en maandag 1 april (2e paasdag), waar het genieten van smaakvolle bieren samengaat met een sfeervolle ambiance.

Wat kun je verwachten op de proeverij

  • 5 speciaalbieren: Laat je smaakpapillen dansen met een selectie van vijf bijzondere speciaalbieren, zorgvuldig uitgekozen om je te verrassen en te verwennen.
  • Begeleiding van een biersommelier: Hier leer je meer over de kunst van het brouwen en ontdek de verhalen achter elk bier, omdat je begeleid wordt door een ervaren biersommelier die zijn passie voor bier met jou deelt. 
  • Borrelhapjes: Laat je zintuigen prikkelen met heerlijke borrelhapjes die perfect samengaan met de smaken van de speciaalbieren.
  • Afsluitende livemuziek: Sluit de avond in stijl af met live muziek, waardoor de sfeer nog gezelliger wordt en de ervaring compleet is.

Belangrijke informatie van de Speciaalbier Proeverij

De proeverij is op zondag 31 maart en maandag 1 april, aanvang om 15:00 uur. De kosten bedragen slechts 30 euro per persoon. Koop je kaarten hier!

Proost op gezelligheid en heerlijk bier!

(Openings)tijden

Zondag 31 maart van 15:00 tot 17:00 uur
Maandag 01 april van 15:00 tot 17:00 uur

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen

Bier, bier en nog eens bier!

Meer bier op Biernet.nl

Cookie instellingen