Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Orval Masterclass met Arvid Bergström in Den Haag

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Orval Masterclass Den Haag 2024

Orval Masterclass waarin je alles leert over dit bijzondere Trappistenbier. Biersommelier en groot Orval liefhebber Arvid Bergström vertelt je er alles over in Den Haag op 13 april 2024.

Orval Trappist proeverij
Bierdinner-20 groot
Proef Bier logo

Orval Trappist

De Orval masterclass is op zaterdag 13 april 2024 in Den Haag. Het begint om 20:00 (19:45 inloop) en het duurt tot ongeveer 22:30. Tijdens deze bijzondere proeverij worden er verschillende leeftijden van Orval geproefd.

Rijping heeft een grote invloed op dit bijzondere trappistenbier en tijdens deze masterclass van Arvid Bergström ga je dat ervaren.

Bier Masterclass

De masterclass wordt geven in Den Haag in het toffe proeflokaal van de Haagse Broeders. Het begint om 20:00 (19:45 inloop) en het duurt ongeveer 2u30m.

'We gaan in een aantal ronden (5 à 6) verschillende leeftijden van Orval proeven en waarnemen. Je krijgt uitleg en toelichting op de smaak van Orval, en de verhalen achter deze prachtige trappist. En proeven daarbij ook nog enkele bijpassende hapjes.'

Schrijf je in

Met wie kom jij gezellig genieten? Het wordt gegeven in het proeflokaal van de Haagse Broeder, Noordeinde 14a, Den Haag. En er zijn maximaal 18 plekken beschikbaar, dus meld je op tijd aan! 

Aanwezige brouwerijen

Zie meer brouwerijen

Zie minder brouwerijen

Te drinken bieren

Zie meer merken

Zie minder merken

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen

Bier, bier en nog eens bier!

Meer bier op Biernet.nl

Cookie instellingen