Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Brews in the Woods 2024 | Oosterhout

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Brews in the Woods 2024

Geniet op 22 juni van het sfeervolle speciaalbier festival van Brews in the Woods. Ervaar een geweldig evenement met live muziek, smaakvolle bieren en borrelbites in een bosrijke omgeving

Brews in the Woods 2024
Nunc Craft Beer logo
NUNC Craft Beer Banner Geel

Speciaalbier festival in het bos

Kom op 22 juni 2024 naar de tweede editie van het Woods speciaalbierevent. Geniet van de lekkerste bieren uit de streek en net daarbuiten. En dat allemaal met heerlijke (live) muziek. Als speciaalbierliefhebber mag je dit niet missen.

Tussen 14:00 en 21:30 uur bent u van harte welkom op het terras bij Brasserie Woods. De Entree is gratis, het enige wat je hoeft te doen is een uniek 15cl Woods proefglas kopen waarmee je de bieren kunt halen bij de brouwers. Op het terras vind je een verkooppunt voor munten. Hiermee kan je de bieren halen. Er zijn ook heerlijke borrelbites aanwezig die goed samengaan met de bieren. 

De hele dag zal er voldoende muziek en gezelligheid aanwezig zijn op het terras! Dus dit feestje wil je niet missen, houd je niet van bier? Dat is geen probleem want er zijn ook mooie wijnen aanwezig. Drink je niet omdat je de BOB bent? er zijn verschillende frisdranken en 0.0 bieren verkrijgbaar.


Aanwezige brouwerijen

Zie meer brouwerijen

Zie minder brouwerijen

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen

Bier, bier en nog eens bier!

Meer bier op Biernet.nl

Cookie instellingen